x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Terapii complementare Două picături din acest amestec natural şi vei trata problemele auzului

Două picături din acest amestec natural şi vei trata problemele auzului

09 Feb 2017   •   16:07
Două picături din acest amestec natural şi vei trata problemele auzului

Problemele de auz încep să apară o dată cu trecerea timpului şi să fie o problemă întâlnită la oamenii de pe întreaga Planetă. Pot deveni o adevărată bătaie de cap şi îţi pot afecta activităţile de zi cu zi. Imaginează-ţi să nu poţi auzi nimic: nu mai poţi munci cum trebuie şi până şi o plimbare sau condusul vor deveni o problemă reală.

Există multe produse pe piaţă care promit tratarea problemei, dar vă recomandăm un remediu natural care vă va ajuta să vă recăpătaţi auzul foarte repede. Baza lui constă în usturoi, o legumă foarte sănătoasă ce este folosită în bucătăriile din întreaga lume, scrie justamazingrecipes.com.

Iată cum trebuie să preparaţi remediul natural.

Aveţi nevoie de trei căţei de usturoi, ulei de măsline, vată sau tifon şi o pipetă. Curăţă usturoiul şi presează-l în aşa fel încât să storci cât mai mult suc din el. Mixează-l cu nişte ulei de măsline şi pune-l în pipetă. Pune trei-patru picături în urechea afectată şi antifonează cu vată. Aşează-te şi odihneşte-te câteva minute până când simţi o îmbunătăţire. Repetă procesul în fiecare zi până când scapi de problemă.

 

Citeşte şi:

SUPER-FRUCTUL care PREVINE CANCERUL

 

Numărul cazurilor de rujeolă a ajuns la 2.015, înregistrate în 33 de judeţe; numărul deceselor a ajuns la 11

 

Sfatul medicului. 5 CAUZE ALE ÎNGRĂȘĂRII pe care nici nu le bănuiai

 

Cum combatem stresul din viaţa noastră?

 

Bolnavul de gastrită trebuie să mănânce la ore fixe şi să rărească ospeţele bogate

×
Subiecte în articol: probleme de auz remediu natural