x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Terapii complementare Tratamente naturiste. Condimentul de Crăciun care tratează diabetul și oprește căderea părului!

Tratamente naturiste. Condimentul de Crăciun care tratează diabetul și oprește căderea părului!

09 Dec 2015   •   10:16
Tratamente naturiste. Condimentul de Crăciun care tratează diabetul și oprește căderea părului!

Acest condiment, utilizat de multe ori in preparatele de sarbatoare, nu numai ca ne incanta papilele, ci are si un rol important in sanatatea noastra, reprezentand unul dintre tratamentele naturiste care lupta impotriva diabetului si a caderii parului.

Iata cum puteti rezolva problema caderii parului, apeland la tratamentele naturiste pe baza de scortisoara.

SCORTISOARA este coaja de culoare roscata-cenusie, a scortisorului, un arbore mic, exotic, vesnic verde, originar din Sri Lanka si din sudul Indiei. Se utilizeaza in bucataria occidentala mai ales pentru aromatizarea produselor de cofetarie, iar in tarile orientale si la condimentarea preparatelor culinare.

Citeşte şi
 Incredibil! O plantă pe care o crești acasă, în ghivece, vindecă miraculos 100 de boli

Trateaza diabetul

Numeroase studii facute in laboratoarele unor universitati de prestigiu arata ca scortisoara contine elemente susceptibile de a lupta impotriva diabetului de tip 2. Ea contine care echilibreaza glicemia, stimuland insulina si joaca si un rol in prevenirea diabetului. In plus, testele au demonstrat o ameliorare a nivelului glicemiei post-prandiale (dupa masa) la pacientii care consumau un gram de scortisoara pudra pe zi timp de cel putin o luna. 

Citește mai mult despre cum poți folosi scorțișoara pentru TRATAMENTE NATURISTE

×