x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Trup, minte, suflet Alimentele recomandate pentru reducerea poftei de fumat

Alimentele recomandate pentru reducerea poftei de fumat

27 Ian 2016   •   23:20
Alimentele recomandate pentru reducerea poftei de fumat

Cei mai mulți fumători își doresc să renunțe la acest viciu, fiind conștienți de pericolele existente. Tu știi care sunt principalele alimente anti-fumat?

Desi incercarile sunt dese, putini reusesc sa renunte permanent la obicei. Dupa o anumita perioada de pauza, bine contorizata si memorata, se intorc la a aprinde din nou o tigara. Renuntarea la fumat necesita prezenta unei dorinte reale si asumarea unui angajament fata de propria persoana. In teorie pare foarte usor, dar practic, sarcina devine extrem de dificila datorita faptului ca nicotina provoaca dependenta.

Organismul si creierul par a transmite ca este o substanta esentiala, dar exista o multime de metode care pot fi de ajutor, de la plasturi sau alti inlocuitori si pana la hipnoza. Daca te afli in aceasta situatie, ai o modalitate simpla: exista cateva alimente care iti pot alunga pofta de a fuma.

Te-ar mai putea interesa si:
ALIFIA miraculoasă din vremea dacilor, care VINDECĂ ORICE RANĂ
Cum să-ți prepari singur un antibiotic natural
Atenție, FUMĂTORI: Aceste 6 alimente elimină NICOTINA din organism! 

Fara tutun, vei incepe sa savurezi mancarea intr-un nou mod. In acest timp, poti invata sau redescoperi ca exista foarte multe arome mult mai placute si ca poti inlocui nevoia de tigara. Imediat dupa ce renunti, te poti lupta cu anumite simptome, inclusiv modificari de dispozitie, oboseala si o pofta exagerata de a fuma.

Aceasta este foarte intensa mai ales in prima luna, dar anumite schimbari in alimentatie te pot ajuta sa gestionezi perioada mult mai bine.

Foamea declanseaza pofta de nicotina, deci nu uita de mesele principale (inclusiv micul dejun) si mici gustari in timpul zilei. 

Citește continuarea ca să afli care este alimentația recomandată pentru renunțarea la fumat

×