x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Trup, minte, suflet APA DE AUR din Munții Dognecei, râvnită de toată planeta (VIDEO)

APA DE AUR din Munții Dognecei, râvnită de toată planeta (VIDEO)

23 Apr 2017   •   18:01
APA DE AUR din Munții Dognecei, râvnită de toată planeta (VIDEO)
Sursa foto: Nacivet/Getty Images

Apa de aur, extrem de preţioasă atât la propriu, cât şi la figurat este o bogăţie a naturii care curge din munţi încă de pe vremea dacilor. Singura modificare notabilă este aceea că, între timp, oamenii i-au schimbat traseul şi au transformat-o într-un lux căutat şi apreciat de oamenii bogaţi de pe mapamond.

Astfel, de pe versantul Munţiilor Dognecei din Caraş-Severin, „lichidul de aur” ajunge acum în fabrica de la Ocna de Fier printr-o conductă, este filtrat şi transformat în 10 minute în profit.

„Este modul cel mai normal, natural de a contrabalansa greşelile alimentare pe care noi le facem”, afirmă Dana Stoian, medic nutriţionist şi endocrinolog cu privire la această apă valoroasă.

Apa de aur, un miracol (vezi video)

Apa este cu adevărat specială, datorită coloizilor de aur și argint pe care îi conţine. Aceste particule preţioase îi conferă avantajul unui PH aproape de valoarea ideală, aşa cum orice apă minerală ar trebui să îl aibă.

Datorită calităţii şi beneficiilor sale, extravanganta apă a devenit un lux, un capriciu al oamenilor bogaţi din întreaga lume. Apa - minune este livrată clienţilor cu avionul şi, în ciuda preţului de 25 Euro pe sticla de 700 ml, comenzile curg necontenit. De la staţiunile de lux din Europa, până la hotelurile de cinci stele din Dubai ori la magnaţii chinezi, toţi beau apa românească de aur.

Află mai mult despre apa miraculoasă din Munții Dognecei AICI și vezi VIDEO

×