x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Arhiva Jurnalul Arhiva Jurnalul Evenimente: Garanţia calităţii

Evenimente: Garanţia calităţii

10 Dec 2009   •   00:00

Deutsche Dee, liderul pieţei germane de peşte şi fructe de mare, a ajuns şi în România. Pentru început vor putea fi achiziţionate în noile magazine Bio Good din Bucureşti. Compania vizează hotelurile de 4 şi 5 stele şi restaurantele premium din Bucureşti.

"Consumul de peşte din România este foarte scăzut. Sperăm că vom avea o contribuţie foarte importantă în educarea consumatorului român în ceea ce priveşte consumul de peşte", a declarat Maris Cliseru, manager general. Brandul dispune de infrastructură performantă şi de un parc auto specializat în transportul produselor alimentare. Calitatea este asigurată de controale şi analize de specialitate pe întreg lanţul de fabricaţie, dar şi pe cel de distribuţie, care intră în contact cu peştele. (C.D.)


În ţară
9-13 decembrie. Kid's Expo. Bacău. La Casa de Cultură se organizează un salon cu produse pentru nou-născuţi şi copii 1-12 ani.

3-13 decembrie. Târgul cadourilor. Cluj-Napoca. În Complexul Expo Transilvania are loc Târgul Cadourilor şi Sărbătorilor de iarnă.

16-24 decembrie. Cadouri de Crăciun. Braşov. Toţi cei prezenţi se vor bucura de dulciuri şi alte surprize culinare.

9-14 decembrie. Târgul cadourilor şi Lumea copiilor. Suceava. Aici puteţi găsi cadouri şi suveniruri pentru cei dragi.

16-20 decembrie. Serbările Crăciunului. Timişoara. Se organizează un târg naţional de bunuri de larg consum şi cadouri.

 

În lume
12-13 decembrie. Festivalul Internaţional al Uleiului de măsline. West Palm Beach, Florida. Sunt prezentate diverse sortimente de ulei de măsline.

×
Subiecte în articol: agenda gurmanda