Jurnalul.ro Horoscop 3 zodii favorizate în dragoste de trigonul între Soare și Lună

3 zodii favorizate în dragoste de trigonul între Soare și Lună

Norocul în dragoste este susținut de trigonul între Soare și Lună din 22 ianuarie 2022. Soarele și Luna aduc armonie și pace. Suntem dispuși acum să aruncăm o privire mai profundă asupra lucrurilor, astfel încât să le putem înțelege pe deplin și, de asemenea, suntem capabili să le acceptăm așa cum sunt. Iar acceptarea ne face să plecăm atunci când suntem confruntați cu o amenințare. 

Așa că trigonul între Soare și Lună aduce noroc în dragoste, fie că alegem persoana potrivită cu care să fim, fie că lucrăm la ceva din interiorul nostru care ne face mai atractivi. Dragostea vine la cei care sunt în contact cu propria lor acceptare de sine,  scrie yourtango.com.

Deși toate semnele sunt favorizate de acest tranzit, trei zodii se află în prim-plan.

Gemeni

Nimeni nu te poate acuza că nu ai încercat. Fie că este vorba despre îmbunătățirea sănătății tale sau de imaginea ta, depui mult efort. Preocuparea pentru propria ta bunăstare te face foarte atrăgător pentru ceilalți. Când nu ne prezentăm celorlalți ca un coș plin de probleme, suntem mult mai plăcuți. Nimeni nu vrea să fie absorbit de un vârtej de probleme personale, iar atitudinea ta strălucitoare este grozavă. Munca ta a dat în sfârșit roade. Vei fi căutat și foarte norocos în dragoste.

Rac

În timpul acestui tranzit vei fi agreabil. Nu ai chef să te lupți cu oamenii și nici nu ești dispus să demonstrezi cine este șeful sau cine are dreptate. Vrei doar să atragi oameni care își doresc același tip de liniște ca și tine și vei avea mult noroc acum. Va trebui să faci o alegere iar pentru că ești atât de norocos în dragoste, mulți oameni vor bate la ușa ta. Realitatea este că ești cea mai atractivă persoană din cameră.

Leu

Trigonul între Soare și Lună te pune în locul potrivit, la momentul potrivit. Care este locul potrivit? Iar acesta aste locul unde poți fi creativ. Asta înseamnă că, dacă jobul tău îți permite să creezi, atunci vei găsi noroc în dragoste la locul de muncă. Dacă ești actor, atunci vei găsi noroc în dragoste la teatru. Și dacă ești acasă, lucrând la ceva în domeniul artelor, atunci partenerul tău te va găsi deosebit de atractiv în propria ta locuință. Iar tu poți face norocul să crească de zece ori. 

 

Subiecte în articol: dragoste horoscop
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri