Jurnalul.ro Ştiri Locale Accident grav în județul Brașov. Un copil de patru ani a fost transportat la spital

Accident grav în județul Brașov. Un copil de patru ani a fost transportat la spital

de Redacția Jurnalul    |   

Un accident grav s-a produs joi seara în județul Brașov.Un autoturism și o autoutilitară s-au lovit pe DN13. Un copil de patru ani a fost transportat la spital.

Potrivit ISU Brașov, accidentul s-a produs pe DN13, între localitățile Fișer și Rupea. În misiune au fost trimise o autospecială de stingere cu modul de descarcerare și două echipaje SMURD.

„În jurul orei 20.30 am fost solicitați pentru a interveni la un accident rutier între un autoturism si o autoutilitară, pe DN 13, între localitățile Fișer și Rupea.

Spre locul solicitării au fost direcționate o autospecială de stingere cu modul de descarcerare și două echipaje SMURD.
În accident au fost implicate 4 persoane, dintre care un minor de 4 ani în stare gravă care a suferit un traumatism cranio cerebral.

Acesta a fost transportat  spre spitalul din Rupea, urmând să fie preluat de echipajul SMURD cu medic și transferat către Spitalul de Pediatrie din Brașov.

Celelalte 3 persoane au fost evaluate la fata locului de catre personalul medical si au refuzat transportul la spital.
Misiune în dinamica,” a anunțat ISU Brașov.

În accident au fost implicate patru persoane, printre care un copil de 4 ani. Acesta a suferit un traumatism cranio cerebral și este în stare gravă, au anunțat reprezentanții ISU.

Copilul a fost transportat spre spitalul din Rupea, urmând să fie preluat de echipajul SMURD cu medic și transferat către Spitalul de Pediatrie din Brașov.

Celelalte trei persoane

(sursa: Mediafax)

Subiecte în articol: brasov accident
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri