Jurnalul.ro Ştiri Externe "Am crezut ca e de la ochelari, dar era cancer..."

"Am crezut ca e de la ochelari, dar era cancer..."

Narele Krichoff are 52 de ani, locuieste la Brisbane, in Australia, si considera ca a doar o minune a salvat-o de la moarte

 

Narele este antrenor personal pentru persoanele in varsta. Despre ea spune ca intotdeauna s-a bucurat de o stare de sanatate extraordinara si o forma fizica de invidiat. Nici nu isi aminteste cand a fost ultima oara bolnava.

Cand a observat ceva ce parea o zgarietura pe nara dreapta, nu s-a impacientat. A crezut ca e o simpla rana provocata de ochelarii de protectie solara. Dar cand a inceput sa sangereze...

Primul test medical nu a depistat nimic. Al doilea insa a venit cu un verdict ametitor: cancer. Narele a fost socata: nimeni in familia ei nu suferise vreodata de afectiuni oncologice.

"Cred ca niciodata nu am fost mai sanatoasa ca in ultimii 15 ani. Singurul lucru de care am abuzat a fost crema de protectie solara. Se pare insa ca de cancer se poate imbolnavi oricine", spune acum Narele.

A fost operata cu succes, medicii aplicandu-i 20 de copci pe locul interventiei. Femeia a stat in pat aproape 2 saptamani. Dar dupa scoaterea firelor, pe nas mai ramasese un semn mic.

"Dupa operatie ma simteam jenata, aveam impresia ca toti se uita la mine compatimindu-ma. Nu ma vedeam in stare sa mai ies vreodata din casa. Acum, cicatricea nici nu se mai observa. Iar eu sunt cu adevarat fericita. Si nu voi mai ignora niciodata vreo zgarietura".

 

Subiecte în articol: ochelari moarte cancer Narele Krichoff
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri