Jurnalul.ro Timp liber Jurnalul TV Antena Stars, locul patru în top all channels ieri

Antena Stars, locul patru în top all channels ieri

de Redacția Jurnalul    |   

Ziua de ieri a fost o zi foarte bună pentru Antena Stars, postul TV ocupând locul 4 la nivelul ȋntregii pieţe, după principalele posturi generaliste, pe publicul feminin cu vârste cuprinse ȋntre 21 și 54 de ani, în intervalul 13.00 – 19.00. Emisiunile „Mireasa. Direct din Culise” prezentată de Raluca Preda, „Viaţa fără filtru”, prezentată de Mădălin Ionescu, „Acces Direct”, cu Mirela Vaida şi Adrian Velea i-au atras pe telespectatori cu momente emoţionante, subiecte la zi, controverse şi invitaţi speciali.

Emisiunea  „Acces Direct”a atras vineri un public important pe parcursul difuzării. Astfel, show-ul prezentat de Mirela Vaida şi Adrian Velea a înregistrat un rating mediu de 1.1 puncte şi 8.2% cota de piaţă, clasându-se pe locul patru în topul televiziunilor din România, în intervalul de difuzare, la nivelul publicului feminin 21-54 urban. Subiectul care a ţinut telespectatorii cu sufletul la gură a fost povestea sfâşietoare a lui Dănuţ. Cei 7 fraţi ai săi au dat-o uitării pe mama care zace pe patul de spital, Dănuţ fiind singurul care are grijă de ea. Niciunul dintre cei 7 fraţi nu se îndură să-i aline suferinţa celei care le-a dat viaţă.  Minutul de aur al emisiunii, înregistrat ieri la 18.27, a atras un număr de 283.000 de telespectatori la nivel naţional. De altfel, emisiunea „Acces Direct” se menţine pe locul patru în preferinţele telespectatorilor încă de la începutul sezonului.

            Emisiunea „Viaţa fără filtru”, prezentată de Mădălin Ionescu, de luni până vineri, de la ora 13.30, tot ieri, i-a ţinut pe telespectatori în faţa micilor ecrane, cu momente precum Larisa Popa, care a povestit motivele care au dus la încetarea colaborării cu Pescobar, continuarea cazului Irinei G., femeia care a fost abuzată şi înşelată şi momentul Raisandrei, tânăra care a câştigat premii de campioană mondială pe voce şi modeling la concursuri din America.

           

Sursa:Kantar Media

 

Copyright:ARMADATA S.R.L.

 

Date prelucrate de catre departamentul Research Antena Group

Analiza este facuta pe target-urile Femei 21-54 Urban si National

Perioada 10 octombrie 2024

 

 

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri