Jurnalul.ro Cultură Muzica Aretha Franklin îşi anulează următoarele concerte din motive medicale

Aretha Franklin îşi anulează următoarele concerte din motive medicale

Vedeta muzicii soul Aretha Franklin a anunţat luni că este nevoită să anuleze următoarele cinci concerte din turneul din acest an, din motive medicale, potrivit Associated Press.

Printre spectacolele la care cea supranumită "regina muzicii soul" a fost nevoită să renunţe se numără şi cel de la Radio City Music Hall (15 septembrie), în onoarea cântăreţului american de jazz Tony Bennett, care a împlinit luna aceasta 90 de ani.

Decizia Arethei Franklin intervine după ce medicii au sfătuit-o să ia o pauză din activitatea muzicală pentru a se odihni. ''La ordinul doctorilor va trebui să anulez câteva concerte'', a scris vedeta într-un comunicat emis luni.

Show-urile anulate includ concertul de la Wolf Trap National Park de pe 26 august, câteva apariţii de la Radio City Music Hall din New York - printre care cel dedicat lui Tony Bennett şi un concert solo, din 23 septembrie - precum şi două spectacole din luna octombrie, la Detroit şi St. Louis.

Aretha Franklin, în vârstă de 74 de ani, intenţionează să revină pe scenă, la 11 noiembrie, într-un concert susţinut la Welch, Minnesota, şi pe 12 noiembrie, la Chicago.

AGERPRES

Subiecte în articol: aretha franklin
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri