Jurnalul.ro Ştiri Locale Băiat căutat de autorități după ce a dispărut din locul de campare unde se afla cu familia

Băiat căutat de autorități după ce a dispărut din locul de campare unde se afla cu familia

de Redacția Jurnalul    |   

Polițiști, jandarmi, pompieri, salvamontiști și voluntari participă joi seara la căutarea unui băiat de 16 ani, din județul Timiș, care a dispărut după ce a plecat din locul de campare unde se afla cu familia, pe raza comunei Arefu, județul Argeș.

Potrivit IPJ Argeș, polițiștii din Curtea de Argeș și Albeștii de Argeș fac cercetări, după ce au fost sesizați cu privire la plecarea voluntară a minorului Vlad Bojan, de 16 ani, având domiciliul pe raza județului Timiș, care a plecat de la locul de campare unde se afla împreună cu familia, pe raza comunei Arefu.

Din verificările efectuate până la acest moment a rezultat că minorul nu a mai avut plecări voluntare, arată polițiștii.

La acțiunea de căutare participă echipe alcătuite din polițiști, jandarmi, pompieri, salvamontiști și voluntari.

De asemenea, datele minorului au fost transmise unităților de poliție, dar și altor structuri cu atribuții de legitimare a persoanelor.

Băiatul are 1,78 m înălțime, aproximativ 70 de kg, ochi căprui, păr brunet, dar vopsit blond în partea superioară.

În momentul plecării purta un tricou alb cu imprimeu al unui personaj din desene animate, pantaloni scurți de culoare albastru și papuci din plastic de culoare albastru.

Persoanele care pot oferi informații sunt rugate să sune la 112 sau să ia legătura cu Poliția Orașului Topoloveni, la telefon 0248 721 519.

(sursa: Mediafax)

 

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri