Jurnalul.ro Horoscop Horoscop de muncă. Cele mai provocatoare combinații de zodii la serviciu

Horoscop de muncă. Cele mai provocatoare combinații de zodii la serviciu

de Redacția Jurnalul    |   

Astrologia poate să aibă o anumită influență și asupra relațiilor la locul de muncă. Există astfel mai multe combinații de zodii șef-angajat între care ar putea să existe tensiuni permanente.

Iată trei cele mai provocatoare combinații de semne zodiacale șef-angajat:

Șef Berbec - angajat Rac

Berbecul se exprimă direct dar este și asertiv. Berbecii sunt războinici și mereu în mișcare. Le place să preia conducerea în orice situație, fiind lderi naturali.

Însă aceste trăsături ar putea intra în conflict cu un angajat Racul sensibil și emoțional. Racii nu se descurcă prea bine cu persoanele dominatoare.

Această combinație poate fi dezatruoasă pentru că niciunul nu înțelege nevoile celuilalt. 

Șef Fecioară - angajat Săgetător

Fecioara este muncitoare și axată pe detalii, fiind organizată și pragmatică. Însă aceste trăsături admirabile nu i se potrivesc unui angajat Săgetător, a cărui natură spontană și independentă nu suportă rigorile unei Fecioare. 

Fecioarele sunt analitice și critice, fapt care intră în contradicție cu Săgetătorul relaxat și fără griji. Cele două semne ar putea avea  astfel o relație de muncă tensionată. 

Șef Vărsător - angajat Taur

Vărsătorii sunt nonconformiști și vizionari. Prin urmare, pot face schimbări de ultim moment dacă i se pare că ceva nu funcționează. Însă aceste acțiuni ale Vărsătorului nu sunt agreate de Taurii metodici și stabili.

Taurii au nevoie de un mediu previzibil, în care lucrurile să se miște încet dar constant. Prin urmare, schimbările rapide ale Vărsătorilor nu sunt pe placul Taurilor, care cer detalii. Acestea deranjează însă Vărsătorul, care se simte provocat și vrea să dețină controlul prin orice mijloace.

Gândirea logică și dorința de liniște a Taurilor se ciocnește astfel de instabilitatea Vărsătorului, notează catine.ro.

Subiecte în articol: horoscop munca zodii sewf angajat
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri