Jurnalul.ro Ştiri Justitie O femeie a fost arestată preventiv pentru că și-a obligat copiii să cerșească

O femeie a fost arestată preventiv pentru că și-a obligat copiii să cerșească

de Redacția Jurnalul    |   

O femeie din Bucureşti a fost arestată preventiv pentru că, încă din 2022, şi-a obligat copiii să cerşească. Alături de ea a fost arestat și un bărbat de 26 de ani. Cei doi ar fi fost ajutați și de o minoră de 16 ani, pentru care procurorii au luat măsura controlului judiciar.

În ultimii doi ani, femeia, în vârstă de 38 de ani, a profitat de vulnerabilitatea copiilor săi vârstă de 13, respectiv 11 ani, și i-a obligat, prin acte de violență fizică și psihică, să cerșească.

Cei doi copii au fost transportați în diverse zone din București, însoțiți de femeie. În activitate a fost implicată și o minoră, în vârstă de 16 ani, care a obligat una dintre victimele minore să apeleze în mod repetat la mila publicului pentru a cere ajutor material. În urma percheziției efectuate în cursul zilei de miercuri, au fost identificate și ridicate mai multe mijloace de probă.

Joi, Tribunalul București a propus arestarea preventivă a doi dintre inculpații reținuți. Pentru inculpata de 16 ani, procurorii DIICOT - Structura Centrală au luat măsura controlului judiciar, iar victimele minore au fost preluate de către DGASPC pentru măsuri de îngrijire și ocrotire.

 

(sursa: Mediafax)

 

Subiecte în articol: cersetorie trafic DIICOT
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri