Jurnalul.ro Sport Fotbal international CFR Cluj a remizat în Conference League cu Neman Grodno

CFR Cluj a remizat în Conference League cu Neman Grodno

de Redacția Jurnalul    |   

CFR Cluj și Neman Grodno (Belarus) au remizat joi seara la Cluj în prima manșă din turul doi preliminar al Conference League

Partida s-a încheiat cu rezultatul de 0-0. La cea mai importantă fază a meciului, CFR Cluj a fost privată de un posibil penalty, la o fază la care s-a dictat offside.

La cea mai importantă ocazie a meciului, CFR Cluj a fost privată de un posibil penalty, la o fază la care s-a dictat offside.

Partida nu a avut parte de ocazii de poartă cu adevărat periculoase, cu excepția unei lovituri de cap a lui Mogoș, în minutele suplimentare de joc, când CFR Cluj a încercat fără rezultat un forcing de final.

Statisticile arată o oarecare dominare a gazdelor, care au avut 4 șuturi pe cadrul porții, față de unul singur al oaspeților. La acestea se adaugă alte 9 execuții ce nu au cadrat, din partea ardelenilor.

Singura ocazie periculoasă a celor de la Neman l-a avut la finalizare pe Alykulov care a șutat pe spațiul porții, dar Sava a respins mingea în lateral.

În minutul 35, Muhar a șutat pe jos, portarul Belov reținând fără probleme.

La faza din minutul 71, Gorenica a fost angajat în careul advers, unde a încercat să-l dribleze pe portarul Belov, care l-a faultat. Arbitrul asistent a indicat offisde la faza pasei, însă reluările au arătat o posibilă poziție de joc regulamentară, caz în care CFR Cluj ar fi beneficiat cel mai probabil de un penalty.

 

(sursa: Mediafax)

Subiecte în articol: cfr cluj egal Conference League
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri