Jurnalul.ro Timp liber Chefi la cuțite. Chef Cătălin Scărlătescu a muncit cot la cot cu ucenicii săi, iar acum îi trimite afară!

Chefi la cuțite. Chef Cătălin Scărlătescu a muncit cot la cot cu ucenicii săi, iar acum îi trimite afară!

Toata vara chef Cătălin Scărlătescu a muncit cot la cot cu o parte dintre concurenii de la „Chefi la cuite”. Odată primul sezon încheiat, cheful a făcut planuri de vară i împreună cu noii săi ucenici a conceput i pus în aplicare meniuri speciale pe litoral.

Mai mult decât atât, chef Scărlătescu vrea să-i trimită la muncă în străinătate, la restaurante din toată Europa i chiar în bucătării cu stele Michelin, pentru ca experiena pe care o vor căpăta să fie una cât mai variată.

Simpaticul jurat de la Antena 1 spune că vrea să creeze o tradiie din asta i, după fiecare sezon, să îi ia pe concureni să lucreze cu el i să le ofere toate ansele pentru a se perfeciona.

„Am un proiect frumos în momentul de faă cu 4 din cei 6 concureni ai mei din primul sezon, Zinke, Manole, Negoiă, Banu, noi nu ne-am oprit doar la show, ci am continuat colaborarea, la Riviera, în Mamaia, unde am făcut o bucătărie în mijlocul terasei si am creat un meniu special, iar ei au muncit i s-au jucat culinar. Iar proiectul acesta continuă, toi cei 4 vor pleca timp de 6 luni în străinătate, fiecare pe alte proiecte, în Grecia, Frana, Norvegia i Italia. Mi-am propus să îi ajut să capete cât mai multă experienă, îi ajutat să meargă acolo, ba chiar unul dintre ei va munci la un restaurant cu 2 stele Michelin din Atena. Iar următoarea echipă, cea din noul sezon „Chefi la cuite”, va avea acelai tratament: cine va dori să muncească lângă bine poate veni în proiectul TheEAM”, spune acesta.

Noul sezon „Chefi la cuite” începe la Antena 1 luni i mari, pe 5 i 6 septermbrie, de la ora 20.30, imediat după Observator.

 

 

 

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri