Jurnalul.ro Timp liber Concurenta care l-a cerut în căsătorie pe Chef Scărlătescu. Angie Cobuţ face show la ”Aventură cu 4 stele”

Concurenta care l-a cerut în căsătorie pe Chef Scărlătescu. Angie Cobuţ face show la ”Aventură cu 4 stele”

”Aventură cu 4 stele”, show-ul care le duce pe vedete într-o vacană atipică, în Grecia, vine cu o mulime de surprize pentru telespectatorii Antena 1. Una dintre participantele celei de-a treia ediii a emsiunii este nimeni alta decât Angie Cobu, fosta concurentă de la ”Chefi la cuite”, care a făcut senzaie cerându-l pe Chef Cătălin Scărlătescu în căsătorie.

Angi are o poveste impresionantă. Ea trăiete de foarte muli ani în Spania, unde a i fost căsătorită cu un spaniol. A condus mai bine de zece ani de zile o mare companie, după care a luat decizia să demisioneze, dorindu-i mai mult timp liber pentru a-i trăi viaa. În timpul ăsta a reuit să-i facă o casă minunată i, în continuare, se ocupă de design interior, pe cont propriu.

Angie s-a făcut remarcată în cadrul show-ului culinar ”Chefi la cuite”, după ce l-a cerut pe Cătălin Scărlătescu în căsătorie. De fiecare dată când a avut ocazia, ea a declarat sus i tare că unul dintre obiectivele pe care i le-a propus în această viaă este să-l vadă pe Scărlătescu „om la casa lui”

Ardeleanca nu poate sta departe de lumea showbiz-ului i, de data aceasta, este protagonista show-ului ”Aventură cu 4 stele”, unde are parte de cele mai neobinuite provocări. Pusă mereu pe otii, Angie dă savoare ediiei din 28 i 29 august, alături de Romică ociu, erban Copo i Anca Dinicu. Se împrietenete cu grecii, mulge capre, face pe ospătăria i cucerete pe toată lumea prin felul ei de a fi extrem de energic i pozitiv. Toate astea presărate cu accentul ei ardelenesc i cu glume la tot pasul, fac ca Angie Cobu să fie îndrăgită foarte mult de colegii ei de aventură.

”Angie este super fată, de gacă. N-a dat înapoi de la nicio provocare. Toată gaca a fost super. O experienă minunată toată Aventura cu 4 stele”, povestete Romică ociu.

Prin ce pereipeii trec cei 4 protagoniti, Angie Cobu, Anca Dinicu, Romică ociu i erban Copo i cum faă provocărilor în Perdika, Grecia, telespectatorii Antena 1 pot vedea luni i mari, pe 28 i 29 august, de la 20.30.

 

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri