Jurnalul.ro Ştiri Politică Un consilier PSD de la Sectorul 1 a intrat în pielea goală în ședința online. „Tehnica mai joacă feste. Graba din păcate și-a spus cuvântul!”

Un consilier PSD de la Sectorul 1 a intrat în pielea goală în ședința online. „Tehnica mai joacă feste. Graba din păcate și-a spus cuvântul!”

de Redacția Jurnalul    |   

Vineri a avut loc o ședință „deosebită” a Consiliului local de la Sectorul 1. Consilierul local PSD Alberto Iosif Caraian a intrat în ședința online dezbrăcat. Acesta era la duș și avea camera pornită, dar nu știa acest lucru.

Acesta s-a apropiat de cameră, în pielea goală, ud, în momentul în care președintele de ședință a făcut apelul de prezență.  

Un consilier a strigat: ”Alberto, închide camera”, ceilalți membri ai Consiliului râzând copios.  

Imediat după ședința de Consiliu Local acesta a postat pe pagina de Facebook un mesaj în care și-a cerut scuze pentru situație.

„Tehnica mai joaca feste. Graba din păcate și-a spus cuvântul! Îmi cer scuze pentru nefericita întâmplare. Apa calda era de la propria centrala, ca să anticipez orice întrebări. Scuze încă o data tuturor!”, a scris Caraian.

Consilierul local Alberto-Iosif Caraian și-a înaintat demisia

„În urma incidentului regretabil din timpul ședinței de astăzi, 24 februarie 2023, a Consiliului Local Sector 1, consilierul local Alberto-Iosif Caraian și-a înaintat demisia.

În același timp, pentru că și-a dat bani necuveniți din fonduri europene, acuzată de Agenția Națională de Integritate și cercetată de Direcția Națională Anticorupție, Clotilde Armand continuă să fie menținută în toate funcțiile de către USR”, este comunicatul Partidului Social Democrat. 

 

Incident la ședința Consiliului Local Sector 1, un consilier a apărut în pielea goală

Subiecte în articol: Alberto Iosif Caraian
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri