Jurnalul.ro Ştiri Locale Lucrări pe Valea Oltului. Va fi suplimentat numărul de utilaje și muncitori pentru defrișarea zonei

Lucrări pe Valea Oltului. Va fi suplimentat numărul de utilaje și muncitori pentru defrișarea zonei

de Redacția Jurnalul    |   

Antreprenorul va suplimenta, săptămâna viitoare, numărul de utilaje și muncitori în două puncte ale lucrărilor de defrișare de pe Valea Oltului, a anunțat duminică Cristian Pistol, directorul CNAIR.

Acesta susține că a verificat, duminică, lucrările de defrișare pe Valea Oltului.

„Ritmul de lucru este bun, deși echipele au întâmpinat, în cele 7 zile de când au început operațiunile, o serie de dificultăți legate de structura și de specificul terenului. Până la sfârșitul zilei vor ajunge la peste 26% din totalul suprafeței de pădure care trebuie defrișată”, a scris pe Facebook șeful CNAIR.

Acesta spune că echipele vor începe să asigure de săptămâna viitoare conexiuni între punctele de lucru deschise, iar ulterior vor continua defrișarea unor zone de pădure mai extinse de pe amplasamentul viitoarei secțiuni 2 a autostrăzii Sibiu-Pitești.

„Am solicitat antreprenorului turc (Asocierea Mapa-Genghiz) să caute soluții pentru suplimentarea pe cât posibil a numărului de utilaje și muncitori în zonele mai ușoare, pentru a crește randamentul lucrărilor. Antreprenorul mi-a dat asigurări ca de săptămâna viitoare va lua această măsură pentru două puncte deoarece acum platforma de lucru permite. Însă în zonele dificile aflate la înălțime, nu pot fi aduse mai multe utilaje deoarece nu este suficient spațiu de manevră”, a adăugat Pistol.

El spune că a atras atenția șefului de șantier să se asigure că masa lemnoasă este predată Ocoalelor Silvice, primăriilor și cetățenilor cărora li s-au acordat despăgibiri în natură.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Subiecte în articol: valea oltului defrisari CNAIR
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri