Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Trup, minte, suflet Descoperire uimitoare! Iată ce organ al corpului este implicat, alături de creier în influenţarea realităţii

Descoperire uimitoare! Iată ce organ al corpului este implicat, alături de creier în influenţarea realităţii

Gândurile ne însoţesc pretutindeni, lansând în Univers o energie ce se propagă în toate direcţiile, fapt care influenţează într-o mare măsură ceea ce atragem în viaţa noastră. Poate nu stiaţi, dar fiecare om duce cu sine aproximativ 60.000 de gânduri pe zi.

Energia emisă de gânduri declanşează un proces de rezonanţă, care face ca tot ceea vibrează la unison cu energia gândurilor noastre să fie atras automat în viaţa noastră. Gândurile secrete, felul în care îi judecăm pe ceilalţi, vorbăria interminabilă a minţii - totul formează un fel de intenţie, care produce consecinţe în viaţa noastră de zi cu zi.

O scanare atentă a propriilor gânduri, mai ales a celor despre noi înşine, ne ajută să conştientizăm ce anume avem de schimbat, iar faptul că stă în puterea noastră să ne alegem gândurile este un lucru minunat de care ar trebui să profităm pentru a reuşi să schimbăm în bine realitatea.

Una dintre cele importante descoperiri ale secolului XX, realizate de Institutul de Cardiologie din California, susţine că nu numai gândurile contribuie la schimbarea realităţii, ci şi trupul. Mai exact...........

Citește continuarea AICI

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri