Jurnalul.ro Ştiri Social Pasiunea unui actor pentru blackjack

Pasiunea unui actor pentru blackjack

Cum a reusit actorul Don Johnson sa inchida Atlantic City-ul. Aflati ce suma colosala a incasat si ce reguli a negociat cu managerii de cazinou.

Don Johnson si averea castigata la mesele de blackjack

L-ati vazut in capodopere precum “Harley Davidson and the Marlboro Man”, in 1991, l-ati urmarit in “Miami Vice” si v-a tinut cu sufletul la gura in “Nash Bridges”, ba chiar si in popularul “Django Unchained” v-a impresionat. Este vorba de actorul devenit antreprenor, devenit milionar - este vorba despre Don Johnson. Dar nu stiati ca in anul 2011, in doar 6 luni, a castigat peste 15 milioane de dolari in Atlantic City, doar din placerea lui: blackjackul.

N-a primit vreun bonus cazino aici, dar, dupa criza economica din 2008, actorul a primit oferte de a juca in cazinouri. A acceptat oferta, dar a negociat reguli speciale.

 

Dealerii trebuiau sa stea la 17 puncte, daca pierdea mai mult de jumatate de milion de dolari, 20% aveau sa-i fie returnati, se puteau folosi maxim 6 pachete de carti si avea voie sa imparta asii.

Ce nu stiau cazinourile? Don Johnson era un expert in a numara cartile. Atlantic City nu era pregatit pentru lovitura uriasa pe care avea s-o incaseze, cand Don s-a asezat la masa, in compania unor femei frumoase si a doi prieteni. Bautura a inceput sa curga, mizele mari au inceput sa fie plasate, dar totul intr-un mod extrem de controlat, care i-a indus in eroare atat pe dealeri, cat si pe manageri.

Fetele puneau pariuri de umplutura in momentul in care cartile erau mici, iar prietenii lui ii dublau pariul atunci cand cartile erau favorabile. Dat fiind consumul excesiv de alcool, managerii au pus totul pe seama norocului.

 

Tata a 5 copii, Don a fost primul actor din Hollywood ce a dobandit un titlu mondial in cadrul campionatului de curse cu ambarcatiuni de mare viteza. Caracterizat de catre colegii de echipa drept un pilot agresiv si extrem de coordonat, Don J. s-a dovedit a fi un talent real in a manevra ambarcatiuni extrem de rapide.

Fiind destul de scund, actorul nu a putut deveni un calaret profesionist. Dar a creat o companie de software dedicata curselor de cai. Programul creat de el aduna rezultate de la cursele de cai si aplica rezultatele in timp real sanselor oferite de agentiile de pariuri. Nu numai ca a avut un succes colosal, dar eficienta pariurilor facute de el a crescut semificativ. Chiar si in ziua de azi, actorul inca se afla la conducerea companiei respective.

 

Dupa ce a incasat peste 15 milioane de dolari din vizita in doar 3 cazinouri, Don a fost vazut in compania lui Jon Bon Jovi si a lui Charlie Sheen. Acest trio formidabil au speriat Londra – imaginati-va ce petreceri au organizat! Intrebat cum de a reusit performanta de a aduna o avere colosala din jocul de blackjack, actorul a raspuns simplu: “Statutul dobandit din filme mi-a permis sa negociez reguli speciale cu acele cazinouri. Am negat avantajul casei si am avut destui bani cat sa sustin un joc continuu, pana am incasat cat am dorit. Nu mai pot fi invins.”

 

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri