Jurnalul.ro Ştiri Educatie Examenele de Evaluare Națională și de Bacalaureat se vor susține în iulie. Nu va fi cuprinsă materia din Semestrul al II-lea

Examenele de Evaluare Națională și de Bacalaureat se vor susține în iulie. Nu va fi cuprinsă materia din Semestrul al II-lea

Examenele de Evaluare Națională și de Bacalaureat din acest an se vor susține după data de 1 iulie și nu va fi cuprină materia din Semestrul al II-lea, după cum a declarat ministrul Educației, Monica Anisie. 

„Probele scrise ale Evaluării Naționale și a examenului de Bacaluareat ar putea fi organizate în luna iulie. Programa de examen pentru Evaluarea Națională și Bacalaureat nu va cuprinde materia aferentă semestrului al doilea”, a anunțat Monica Anisie.

Data exactă de reluare a cursurilor în învățământul universitar și preuniversitar se va stabili în funcție de durata stării de urgență.

Ministrul a recomandat efectuarea lecțiilor cu ajutorul mijloacelor de comunicare la distanță, deși în mediul rural acest lucru este dificil. 

 

 

 

 

 

 

Subiecte în articol: anisie şcoli examene
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri