Jurnalul.ro Ştiri Observator Ciolacu, la lansarea noilor modele Ford:Mașină cu brand american, dar în mod clar cu suflet oltenesc

Ciolacu, la lansarea noilor modele Ford:Mașină cu brand american, dar în mod clar cu suflet oltenesc

de Redacția Jurnalul    |   

„O reușită majoră pentru industria auto românească. Este o mașină cu un brand american, dar în mod clar cu suflet oltenesc”, a spus premierul Marcel Cuolacu, marți, la lansarea noilor modele Ford Transit Courier și Ford Tourneo Courier.

Premierul susține că a vizitat trei hale de producție și că a fost impresionat atât de nivelul tehnologic, cât și de profesionalismul angajaților de la uzina Ford din Craiova.

Mai mult, șeful Guvernului a făcut și un drive test.

„Vreau să vă spun că sunt mândru de asemenea mașini, care pot rivaliza cu orice model concurent produs în altă fabrică a lumii. O reușită majoră pentru industria auto românească. Este o mașină cu un brand American dar în mod clar cu suflet oltenesc. Nu spun asta doar pentru că se vede că s-a pus mult suflet în tot ceea ce ce s-a făcut aici, o spun mai ales pentru că la Craiova există și fabrica de motoare, iar motorul este practic sufletul oricărei mașini”, a declarat Ciolacu,

El a amintit că a prins toate modelele fabricate în trecut la Craiova, de la Olcit la Daewoo, și că acest lucru demonstrează că la Craiova există o tradiție îndelungată în acest sector.

Marcel Ciolacu a precizat că producția de la uzina Ford din 2022 constituie cel mai ridicat volum din istoria fabricii din Cariova.

Subiecte în articol: Marcel Ciolacu Ford Transit Courier
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri