Jurnalul.ro Sport eXtrasport Fost fotbalist din Premier League, mort la 31 de ani

Fost fotbalist din Premier League, mort la 31 de ani

de Redacția Jurnalul    |   

George Baldock, fost jucător la Sheffield United și Panathinaikos, a fost găsit fără viață într-o piscină din sudul Atenei, scrie Sky News.

Baldock, care juca pentru echipa greacă Panathinaikos, a fost găsit fără viață miercuri într-o piscină din Glyfada, un cartier din sudul Atenei, au declarat surse din cadrul poliției pentru Reuters. Cauza decesului rămâne necunoscută.

Baldock și-a petrecut șapte ani la Sheffield United, unde a evoluat în peste 200 de meciuri, înainte de a se transfera la Panathinaikos la începutul acestui an. Reprezentanții clubului din Sheffield au declarat că sunt „șocați și extrem de întristți” de vestea decesului, adăugând că jucătorul a fost „foarte apreciat de suporteri, colegi și staff”.

Panathinaikos și echipa națională a Greciei și-au schimbat fotografiile de profil în negru pe rețelele de socializare în semn de doliu.

Baldock, care nu a fost convocat pentru meciul Greciei împotriva Angliei de joi, a evoluat duminică într-un meci din campionat împotriva lui Olympiacos.

Federația Greacă de Fotbal și Superliga Greacă și-au exprimat regretul pentru pierderea fotbalistului, transmițând condoleanțe familiei și apropiaților săi.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

(sursa: Mediafax)

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri