Jurnalul.ro Ştiri Locale Grav accident rutier, cu cinci victime: O tânără de 19 ani a intrat cu mașina în zidul unei case, la Agnita

Grav accident rutier, cu cinci victime: O tânără de 19 ani a intrat cu mașina în zidul unei case, la Agnita

de Redacția Jurnalul    |   

Cinci persoane au fost rănite, sâmbătă, în urma unui accident rutier care a avut loc în localitatea Agnita din județul Sibiu. O tânără de 19 ani, care conducea cu viteză mare, a intrat cu mașina într-un zid după un viraj, potrivit ISU Sibiu.

Pompierii din Sibiu au intervenit de urgență pe strada Avram Iancu din Agnita, unde a avut loc un accident auto. La fața locului au fost mobilizate două echipaje SMURD, dintre care unul cu medic, o autospecială de stingere și un echipaj de la Serviciul de Ambulanță Județean (SAJ).

Echipajele medicale au acordat asistență pentru cinci persoane implicate în accident. Printre acestea se numără un minor în vârstă de aproximativ 17 ani, care a suferit un traumatism cranian și a fost transportat la CPU Luther.

Un alt minor, în vârstă de 15 ani, a fost diagnosticat cu un traumatism la nivelul piciorului și a fost dus la CPU Agnita.

O tânără de 19 ani, cu julituri multiple, a fost transportată de asemenea la CPU Agnita, iar alți doi minori au fost preluați de echipajele SAJ.

Polițiștii rutieri au intervenit pentru a cerceta accidentul. Conform primelor investigații, se pare că tânăra de 19 ani din Agnita, în timp ce conducea autoturismul cu o viteză mare, a virat la dreapta și s-a izbit de zidul unei clădiri.

Autoritățile au confirmat că nu există probleme de trafic în zonă.

(sursa: Mediafax)

Subiecte în articol: accident rutier agnita
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri