Jurnalul.ro Horoscop Horoscop săptămânal, 12-18 august 2024. Berbecii iau decizii cu privire la relația lor. Gemenii vor să călătorească. Fecioarele au nevoie de răbdare

Horoscop săptămânal, 12-18 august 2024. Berbecii iau decizii cu privire la relația lor. Gemenii vor să călătorească. Fecioarele au nevoie de răbdare

de Moira Dună    |   

Venus se află în Fecioară și face inconjuncție cu Nodul Nord din Berbec. Luna din Scorpion face careu cu Soarele din Leu.

Berbec

Viteză maximă

Ceea ce vrei să faci este în contradicție cu ceea ce ar trebui să faci. S-ar putea să încerci să-ți depășești obligațiile pentru a ajunge la partea distractivă. Nu amâna, mergi înainte. 

Tu și partenerul tău s-ar putea să discutați despre viitorul relației voastre și despre cum să vă măriți familia. S-ar putea să vă gândiți la proiecte creative care ar aduce mai multe venituri. Sau s-ar putea să discutați despre cum se va extinde familia prin intermediul copiilor.

Taur

Alegeri bune

 Instinctele te ghidează  spre a viziona clipuri și a mânca ciocolată. S-ar putea să simți un fel de totul sau nimic: fie te distrezi, fie trebuie să suferi. Acesta este doar un sentiment. Ar fi mai bine să încerci să faci un pic de muncă și un pic de joacă.

Ai putea petrece un timp plăcut cu niște rude pe care nu le vezi foarte des. S-ar putea să vizitezi părinții sau să verifici noul apartament al unuia dintre copiii tăi. Un frate ar putea trece pentru pentru a-ți arăta noul cățel.

Gemeni

Linia de sosire

S-ar putea să te plimbi înainte și înapoi, de la sarcini de lucru la activități plăcute. S-ar putea să te schimbi de atâtea ori încât îi amețești pe alții. Din fericire, ești singurul semn zodiacal care poate face cu adevărat mai multe sarcini.

Ai putea completa o aplicație care înseamnă mult pentru tine. Acest lucru ar putea avea de-a face cu școala sau cu o ipotecă, sau ar putea fi o denumire care înseamnă că poți călători mai liber în jurul lumii. Ai grijă de partea practică a ceva ce îți dorești foarte mult.

Rac

Încredere

S-ar putea să-ți pui la îndoială obiectivele. Există distrageri în mass-media, în ceea ce citești și în ceea ce auzi. S-ar putea să ți se spună că visele tale nu sunt ușor de  realizat. Dar acest aspect este temporar. Incearcă sa nu te lași cuprins de indoială.

Există o bună oportunitate financiară care s-ar putea simți puțin în afara zonei tale de confort. Ai putea fi nevoit să vorbești cu cineva în care ai încredere despre dezavantajele acestei înțelegeri. Ar putea exista documente de revizuit. Ia-o încet și vei putea găsi beneficiile pentru tine și familia ta.

Leu

Idei

Un obiect strălucitor te tentează, dar nu este în concordanță cu obiectivele tale mai mari. O achiziție mare ți-ar putea destabiliza bugetul pentru o perioadă. Ai grijă să nu faci ceva care nu este în interesul tău.

Popularitatea ta este puternică, dar ești nerăbdător. Oamenii vor să te vadă dar s-ar putea să nu apară exact când vrei tu. Fă din aceasta o zi fericită, stivuind-o cu lucruri distractive de făcut. Nu aștepta pe alții. Lasă-i să te ajungă din urmă când pot.

Fecioară

Vizibilitate

Pe măsură ce îți revizuiești obiectivele astăzi, acestea ar putea să pară îndepărtate. Dar asta nu înseamnă că obiectivul este greșit. Exersează răbdarea în timp ce cauți calea cea bună.

Te-ai putea trezi cu răspunsuri la întrebările tale. Îngerii tăi îți șoptesc la ureche și îți spun ce trebuie să auzi. Deschide o carte preferată la întâmplare, găsește un pasaj de citit și vei auzi vocea Universului. Totul în jurul tău îți dă un semn.

Balanță

Implicare

O neînțelegere cu cineva pe care îl cunoști bine te-ar putea surprinde. Fii atent în preajma oamenilor fragili.

Ai putea ajuta destul de multe persoane printr-o organizatie caritabilă, spirituală sau un grup comunitar. E bine să te implici și să faci diferența. Eforturile tale de grup ar putea fi aplaudate și ai putea fi remarcat pentru un premiu.

Scorpion

Realizări

Îți dorești libertatea de a fi cu prietenii tăi și de a face lucruri distractive și interesante, dar ști înlănțuit de lista ta de lucruri de făcut, legată de serviciu sau de treburile casnice. Cauți o scăpare. 

Ai putea avea o zi emoționantă la serviciu, mai ales dacă nu deții controlul asupra anumitor aspecte ale programului tău, al proiectului sau al modului în care oamenii răspund la ceea ce spui. S-ar putea să primești multe rerfuzuri. Totuși, va exista un punct luminos: s-ar putea să obții o recenzie sau o mărturie uimitoare.

Săgetător

Colaborare

Vrei să lucrezi la proiecte creative, dar ai și obligații. Echilibrează timpul pe care îl petreci pentru ceea ce vrei să faci cu timpul pentru ceea ce ar trebui să faci. Este greu să obții un echilibru.

S-ar putea să ajuți pe cineva în trafic. Dar sunt implicate emoții intense. Nervii ar putea fi peste tot în jurul tău, așa că fii atent când călătorești.

Capricorn

Record

Ai putea fi prins între a dori să ieși în oraș și a te ocupa de obligații acasă. S-ar putea să-ți echilibrezi ziua făcând unele dintre treburile casnice și apoi să pleci într-o excursie de jumătate de zi.

Accentul se pune pe plățile dobânzilor de pe cardul tău de credit sau pe alți termeni de împrumut. Încerci să negociezi o schimbare a termenilor. O mai bună utilizare a acestei energii este să recunoști că ai declanșat inconștient energii negative legate de bani. Și acum poți schimba în mod conștient aceste energii.

Vărsător

Soluții 

S-ar putea să simți o oarecare frustrare când pare că nu ai resursele pentru a face ceea ce vrei să faci. Ar fi mai bine să gândești creativ decât să te simți împiedicat de circumstanțe externe. Caută soluții creaative.

Alți oameni sunt frustrați. Sunt exigenți și, în general, nerezonabili. S-ar putea să fii consternat să realizezi că sunt reflectări ale tale. Pe măsură ce te schimbi tu, se vor schimba și ceilalți.

Pești

Nou drum

S-ar putea să ai parte deunele provocări cu partenerul sau cu un membru al familiei cu privire la obiceiurile de cheltuieli. Unul dintre voi ar putea cheltui mai mult decât permite bugetul. Sau ar putea exista o comunicare slabă în ceea ce privește finanțele. Un dezacord este posibil.

Sarcinile zilnice ar putea fi frustrante. Acest lucru s-ar putea datora plictiselii, resentimentelor că trebuie să le faci singur sau supărării cu echipamentul pe care trebuie să-l folosești. Soluțiile vor veni mai tarziu, potrivit astrology.com.

Subiecte în articol: zodii horoscop saptamanal previziuni
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri