Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 11 octombrie 2024: Gemenii își recapătă încrederea, Leii sunt pe val, iar Peștii exagerează

Horoscop zilnic, 11 octombrie 2024: Gemenii își recapătă încrederea, Leii sunt pe val, iar Peștii exagerează

de Andreea Tiron    |   

Horoscop zilnic, 11 octombrie 2024: Berbecii trebuie să renunțe la atitudinea negativă, Racii iau o decizie mult așteptată, iar Săgetătorii preiau controlul asupra vieții lor.

Berbec
Cu Pluto încheind astăzi ciclul său retrograd, chestiunile legate de carieră, finanțe și intimitate se vor debloca în săptămânile următoare. Chiar și așa, aceasta poate fi o perioadă intensă pentru evenimentele din cariera ta și din viața personală. Schimbarea aduce sentimente contradictorii. Dacă există o atitudine negativă sau o obiceiuri proaste pe care trebuie să le renunți, acum este momentul să o faci! 

Taur
Pluto devine direct după o mișcare retrogradă din mai. Dorința ta de a explora lumea crește în săptămânile și lunile următoare. Problemele cu un partener sau un prieten apropiat care au fost ascunse sub covor încep să se facă simțite. Vestea bună este că acum te simți mai capabil să te ocupi de aceste lucruri și ești pregătit să faci îmbunătățiri de lungă durată. 

Gemeni
În săptămânile care urmează, te vei simți mai încrezător și motivat să îți asumi controlul asupra muncii, obiceiurilor, sănătății și finanțelor. Te preocupi mai puțin de faptul că ai făcut alegeri greșite în trecut și te concentrezi mai mult pe calea și perspectivele tale actuale. Vei recunoaște mai ușor elementele inutile din rutina ta sau atitudinile, făcând astfel simplificarea mai ușoară. 

Rac
Ajungi la o decizie care a fost mult timp așteptată. Ai putea fi surprins să descoperi un aliat sau o nouă credință într-o persoană pe care o cunoști în săptămânile următoare. Poți învăța lucruri valoroase despre cineva special din viața ta, găsind noi fațete într-o persoană sau o relație specială. Mai multă claritate este probabilă în relațiile tale de dragoste și parteneriate. 

Leu
Această schimbare a lui Pluto aduce o abordare interesantă pentru gestionarea vieții tale domestice, muncii și sănătății. Te vei simți din ce în ce mai „pe val”. Nu te grăbi! Încearcă să observi și să te organizezi până te obișnuiești mai bine cu această schimbare de energie. Este un moment bun pentru a elabora strategii pentru a face față zonelor problematice. 

Fecioară
După perioada sa anuală de retrogradare, Pluto devine direct astăzi, iar această schimbare ajută la reconstruirea entuziasmului tău pentru hobby-uri, interese mentale, proiecte, studii și romantism în săptămânile care urmează. Ești pregătit să faci schimbări esențiale, iar totul începe cu atitudinea ta pozitivă și nivelul crescut de motivație. Sentimentele romantice, interesele personale și proiectele, precum și activitățile creative sunt domenii de viață care primesc un impuls pozitiv acum. Lucrurile pot părea temporar copleșitoare, dar aceasta este doar modul tău de a te adapta la schimbări. 

Balanță
Relațiile tale cu familia și rolurile familiale se schimbă, iar determinarea ta de a rezolva provocările crește. Motivația și energia de a lua inițiativa cresc. Recunoaște necesitatea de a face schimbări și îmbunătățiri pentru cele mai bune rezultate acum și asumă-ți responsabilitatea! Proiectele legate de casă ar putea fi deblocate. Renunțarea la ceva care te-a tras în jos poate face parte din această energie. Fii atent la tendința de a te pune în defensivă astăzi. 

Scorpion
Ambițiile tale de a face schimbări pot fi inițial copleșitoare. Problemele care au fost îngropate sau ascunse sub covor vor apărea acum pentru a fi gestionate mai bine. Poți în sfârșit să ajungi la o decizie sau concluzie despre ceva la care ai reflectat de mult timp. Cu claritate, atât motivația, cât și nivelul tău de energie se vor intensifica. 

Săgetător
Vei prelua controlul asupra vieții tale. Datorită tranzitului pe termen lung al lui Pluto în casa ta solară a venitului, care se apropie de final în acest an, această energie este despre a te simți mai puternic să faci schimbări în ceea ce privește stima de sine, valoarea, banii, talentele, bunurile personale și venitul. Este un moment excelent pentru a recunoaște și a renunța la comportamente automate care te-au împiedicat să prosperi. Energiile de astăzi sunt bune pentru a profita de o situație, iar tu poți găsi exact motivația potrivită pentru a face îmbunătățiri.

Capricorn
Pluto își încheie ciclul retrograd astăzi, după mai bine de cinci luni de mișcare retrogradă. Deși schimbarea în sine poate părea să amplifice presiunile și ambițiile astăzi și săptămâna aceasta, o dată ce te obișnuiești cu această energie, te vei simți mai în controlul vieții tale. Este mai puțin probabil să te concentrezi pe probleme și ești mai predispus să preiei lucrurile în propriile mâini, să controlezi impulsurile și să rezolvi problemele în săptămânile următoare. Venitul dintr-o afacere poate crește. 

Vărsător
Ești mai puțin predispus să procrastinezi și mai dispus (și mai bine pregătit) să faci schimbări și îmbunătățiri. Ai putea revigora sau reînnoi proiecte pe care le-ai lucrat în culise sau pe care le-ai lăsat deoparte. Există un sentiment de mișcare pozitivă, orientată spre creștere. Astăzi ai un ochi excelent pentru proiecte sau investiții care sunt valoroase. Brainstormingul sau networkingul pot duce la idei strălucitoare sau soluții pentru dificultăți.

Pești
În timpul schimbării care se produce astăzi și săptămâna aceasta, încearcă să te aliniezi cu ritmurile tale interioare pentru a acționa, nu a reacționa. Există o tendință de exagerare acum. În viitor, vei descoperi că incertitudinile se vor clarifica. Prieteniile pot fi intense, dar în loc să te concentrezi pe zonele problematice, ești motivat să faci schimbări necesare care te vor apropia de rezolvarea problemelor de lungă durată. Schimbările mici făcute acum pot avea un impact semnificativ asupra viitorului. 

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri