Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 16 august 2016. Nu ai nimic de câştigat, numai de pierdut

Horoscop zilnic, 16 august 2016. Nu ai nimic de câştigat, numai de pierdut

Berbec: Vrei să scapi de obligaţii pentru o perioadă, dar ai multe lucruri de rezolvat. Ar trebui să pui datoria înainte de interesele personale.

 

Taur: Trebuie să alegi între două lucruri, însă îţi este greu, pentru că ambele par tentante. Te-ar ajuta sfaturile unei persoane mai în vârstă.

 

Gemeni: Ai atât de multe lucruri de făcut, la serviciu, încât ai impresia că intri în criză de timp. Nu intra în panică, bazează-te pe experienţa acumulată.

 

Rac: O zi în care eşti copleşit de porniri pasionale. O escapadă romantică sună foarte tentant, însă ai grijă ce sacrificii faci pentru asta.

 

Leu: O zi în care două grupuri de persoane caută să te atragă de partea lor. Cei care par mai distractivi nu sunt neapărat cei de care ai nevoie.

 

Fecioară: Din dorinţa de a te afirma în carieră mergi cam departe cu pretenţiile pe care le ai de la ceilalţi. Nu sacrifica o prietenie pentru ceva iluzoriu.

 

Balanţă: Încercările tale de a înveseli atmosfera în famile se lovesc de o dispoziţie cam posomorâtă a rudelor. Poate că ar trebui să fii şi tu mai sobru.

 

Scorpion: Eşti mânat de bune intenţii, însă firea ta degajată te face să uiţi de regulile sociale. Ai putea jigni fără să vrei pe cineva important.

 

Săgetător: O zi în care ar trebui să te bazezi numai pe tine însuţi. Nici măcar cei mai buni prieteni nu vor sări să te sprijine, dacă ai probleme.

 

Capricorn: Ai grijă să nu te implici în niciun fel, dacă în jurul tău are loc vreun conflict. Nu ai nimic de câştigat, numai de pierdut.

 

Vărsător: Ai tendinţa să fii cel mai dur critic când vine vorba de tine însuţi. Ceea ce ţie ţi se pare banal, în ochii altora sunt realizări remarcabile.

 

Peşti: Mintea ta e setată pe petrecere, însă corpul tău nu este în cea mai bună formă. Amână planurile pentru altă zi şi odihneşte-te.

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri