Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 29 iunie 2016. Nu te întinde mai mult decât îţi este plapuma

Horoscop zilnic, 29 iunie 2016. Nu te întinde mai mult decât îţi este plapuma

Berbec: Ai stabilitatea emoţională de a-ţi fixa un scop important şi a-l îndeplini. Te poţi lăsa de fumat, de mâncat nesănătos, de sedentarism.

 

Taur: Ai tendinţa de a aborda totul cu mai multă seriozitate ca de obicei. Chiar şi în proiectele creative dai dovadă de mai multă rigoare.

 

Gemeni: Ai de luat o decizie dificilă. Trebuie să alegi între două planuri de acţiune, însă ţi se par ambele la fel de nefavorabile şi greu de urmat.

 

Rac: Fă un efort în timpul zilei şi termină tot ce ai de făcut cât mai repede. Seara te aşteaptă o surpriză pe care nu vrei să o ratezi.

 

Leu: O zi în care eşti calm, chiar dacă lucrurile în jurul tău nu merg bine. E ocazia ideală să ai discuţii serioase şi să clarifici situaţia.

 

Fecioară: O zi dificilă în care tot ce încerci să construieşti se năruie imediat. Cel mai bine e să mergi pe pilot automat, la minima rezistenţă.

 

Balanţă: O zi în care este potrivit să-ţi faci un cadou. Ai muncit mult în ultima perioadă şi este cazul să îţi mai oferi şi câte o răsplată.

 

Scorpion: O zi în care familia joacă un rol important. Ai discuţii serioase legate de viitorul apropiat. Relaţiile între membri se întăresc.

 

Săgetător: Ai planuri mari legate de partenerul de viaţă. Ar fi bine, totuşi, să fie şi planuri realiste. Nu te întinde mai mult decât îţi este plapuma.

 

Capricorn: O zi în care cel mai bine este să stai la primire. Nu iniţia tu acţiuni, lasă-i pe alţii să ţi le propună şi vezi dacă merită efortul.

 

Vărsător: Te trezeşti cu dorinţa de a realiza fapte mari. Ghinionul tău e că nu prea e nimic de făcut, azi. Chiar şi aşa, nu prea ai astâmpăr.

 

Peşti: Nu lua o decizie importantă fără să ştii în detaliu toate datele problemei. Nu vrei să te implici într-un proiect fără să ştii ce poţi câştiga.

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri