Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 9 august 2016. Pregăteşte-te pentru o seară lungă şi plină de amuzament

Horoscop zilnic, 9 august 2016. Pregăteşte-te pentru o seară lungă şi plină de amuzament

Berbec: Eşti încăpăţânat şi mergi înainte cu încredere, chiar dacă drumul nu îţi este clar. Lasă orgoliul şi lămureşte, mai întâi, situaţia în care te afli.

 

Taur: O persoană puţin sărită de pe fix începe să exercite o atracţie neobişnuit de puternică asupra ta. Nu spune nu unei aventuri.

 

Gemeni: O ofertă neaşteptată te-ar putea tenta destul de serios. Este un moment potrivit să faci o schimbare de carieră, dacă eşti decis.

 

Rac: E timpul să laşi timiditatea de-o parte când vine vorba de dragoste. Prudenţa îşi are rostul ei, dar nu şi dacă te împiedică să faci orice.

 

Lac: O vizită neaşteptată, dar foarte plăcută o să te scoată din rutină. Pregăteşte-te pentru o seară lungă şi plină de amuzament.

 

Fecioară: Începi să fii mai deschis la lucruri noi, la culturi şi moduri de gândire străine. Mai mult, noile tale opinii vor fi bine primite.

 

Balanţă: Poţi primi astăzi ori un cadou foarte valoros, ori o ofertă care îţi va aduce câştiguri substanţiale în viitor. Fii cu ochii în patru.

 

Scorpion: Poţi găsi astăzi inspiraţia pentru a avansa într-un proiect la care erai împotmolit. Notează-ţi orice idee îţi vine şi fii încrezător.

 

Săgetător: O zi destul de încărcată în care mici defecţiuni ale aparatelor pe care le foloseşti nu îţi vor da deloc timp să respiri. Fii perseverent!

 

Capricorn: Încerci să jonglezi cu prea multe planuri şi nu faci mari progrese în niciunul dintre ele. Poate că ar trebui să le iei pe rând, nu toate odată!

 

Vărsător: Este o zi în care gândeşti şi vezi lucrurile cu multă claritate. Este momentul să vii cu iniţiative noi şi să-ţi impui ideile.

 

Peşti: Un grup vesel te ia, practic, pe sus, astăzi. Nu îţi trebuie un motiv pentru a sărbători. Bucură-te de tovărăşia celor apropiaţi.

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri