Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 9 octombrie 2024: Jupiter intră în retrogradare până pe 4 februarie 2025

Horoscop zilnic, 9 octombrie 2024: Jupiter intră în retrogradare până pe 4 februarie 2025

de Andreea Tiron    |   

Horoscop zilnic, 9 octombrie 2024: Taurii reduc cheltuielile, Leii preiau conducerea, iar Scorpionii trebuie să corecteze excesele.

Berbec
Astăzi, Jupiter devine retrograd și va rămâne în această mișcare până pe 4 februarie. Nu este momentul să renunți la planuri, ci mai degrabă să faci ajustări. Tranzitele de astăzi sunt favorabile pentru învățare și conectare. Poate exista o întâlnire motivantă și productivă cu un partener. Poți fi persoana de referință pentru informații și know-how. Din fericire, comunicarea cu cineva special poate îmbunătăți o relație.

Taur
Astăzi, Jupiter începe ciclul său retrograd de patru luni, determinând nevoia de a reevalua unele dintre proiectele tale. Proiectele existente au mai multe șanse de reușită decât noile inițiative în această perioadă. Pot exista încetiniri în domeniile financiare, de afaceri sau ale finanțelor partajate. Cu toate acestea, pe măsură ce te adaptezi la perioada retrogradă, vei recunoaște că aceasta este o oportunitate de a reduce cheltuielile și de a lua în considerare realist cât timp și energie ai pentru proiectele tale. Acesta este momentul să restabilești echilibrul în viața ta dacă ai mers prea departe! 

Gemeni
În timp ce Jupiter retrograd va continua să tranziteze semnul tău și să trezească entuziasmul și optimismul până în iunie, o parte din această energie începe acum să se îndrepte spre interio. Este un moment bun pentru a tempera excesele și pentru a te menține pe linia de plutire!  Deoarece Jupiter îți guvernează sectorul parteneriatelor, atunci când este retrograd, este mai bine să îți dezvolți relațiile decât să te concentrezi pe noi inițiative de parteneriat. 

Rac
Astăzi, Jupiter începe ciclul său retrograd de patru luni. Este un moment bun pentru introspecție. Moderația în extravaganțe este necesară, și, deși acest lucru nu poate suna prea plăcut, îți va face, de fapt, mult bine! Dacă ai exagerat cu retragerea sau evadarea, sau dacă ai fost atât de dedicat îngrijirii altora încât ai rămas în urmă cu nevoile proprii, acest ciclu retrograd te va ajuta să restabilești echilibrul. Tranzitul complet al lui Jupiter în sectorul tău de intimitate va continua până în iunie, dar această fereastră de patru luni va fi o perioadă bună pentru a reveni la proiecte și investiții mai vechi.

Leu

Deși tranzitul lui Jupiter în casa ta solară a prieteniei va continua să te ajute, fereastra de patru luni care începe astăzi reprezintă un moment excelent pentru a restabili un echilibru. Dacă ai prea multe idei sau proiecte pe care le gestionezi, acum este timpul să prioritizezi și să îți temperezi ritmul. Reconnectarea cu prieteni vechi și cu visele sau planurile anterioare poate fi deosebit de benefică. Îți dezvolți o credință mai puternică în viitorul tău și în ceea ce ai de oferit altora. Preiei cu bucurie conducerea sau devii expertul la care alții se uită. 

Fecioară
Jupiter începe astăzi ciclul său retrograd de patru luni, încurajându-te să îți stabilizezi puțin ritmul, ceea ce este în cele din urmă foarte benefic. Jupiter guvernează sectorul tău de acasă și familie și în prezent (până în iunie) tranzitează sectorul tău profesional. Prin urmare, este posibil să fie nevoie să îți temperați entuziasmul în domeniile personale și profesionale, suficient pentru a obține o nouă perspectivă și a te concentra pe proiectele care sunt cu adevărat fezabile. 

Balanță
Jupiter începe astăzi ciclul său retrograd anual de patru luni. Odată ce te acomodezi cu energiile, vei recunoaște această perioadă ca fiind puternică pentru a înțelege ce te motivează și ce te entuziasmează cu adevărat. Unele dintre credințele pe care le-ai cultivat pot părea că dispar, dar doar suficient pentru a vedea planurile tale dintr-o lumină diferită, mai realistă. Este un moment bun pentru a te întoarce la studii vechi și proiecte, ceea ce îți poate aduce beneficii. Acum este mai bine să îți măsori pasul. Astăzi, poți ajunge la mai mulți oameni, să construiești o audiență, să predai sau să-i ghidezi pe alții și să împărtășești idei importante.

Scorpion
Jupiter a tranzitat sectorul tău de intimitate din mai și astăzi, devine retrograd pentru patru luni. Acest ciclu poate implica redirecționarea unor energii de la o relație sau de la un accent puternic pe ceilalți, dacă a fost prea mult. Este timpul să corectezi excesele. De exemplu, dacă ai cheltuit prea mult, ai împrumutat prea mult sau ai depins prea mult de ceilalți pentru fericirea ta, acum este timpul să readuci lucrurile în echilibru. Ambiția de a ajunge la fundul oricăror probleme emoționale sau dificultăți din viața ta este puternică acum, iar rezultatele căutării tale interioare pentru răspunsuri te vor întări.

Săgetător
Jupiter retrograd afectează parteneriatele și negocierile tale. În aceste domenii, este posibil să te uiți înapoi înainte de a merge mai departe. Este o perioadă bună pentru a privi mai realist asupra proiectelor curente și pentru a dezvolta ceea ce este deja în curs de dezvoltare, în loc să te extinzi sau să preiei mai mult. Dacă ai fost foarte implicat în sprijinirea altora și acum ai nevoie de puțină independență, ia în considerare modalități blânde de a obține echilibrul corect. Este posibil să te detașezi într-o oarecare măsură astfel încât o parteneriat sau o prietenie să aibă timp să "respire" și să se desfășoare natural. Prieteniile se transformă, nu întotdeauna în moduri directe sau ușoare, dar simți că lucrurile se vor desfășura bine.

Capricorn
Jupiter devine retrograd în sectorul tău de muncă și sănătate astăzi. Este un semnal pentru a evita temporar expansiunea. Cu tranzitele de astăzi, îngrijirea afacerilor sau a treburilor de zi cu zi vine mai natural cu un sentiment de scop. Ai tendința de a depune eforturi suplimentare pentru a-i susține sau ajuta pe alții astăzi. 

Vărsător
Jupiter începe astăzi perioada sa retrogradă de patru luni, determinând o perioadă de revizuire și, poate, o realiniere a gândirii și a planurilor tale legate de viața socială, hobby-uri, proiecte creative, romantism, divertisment și copii. Ia-ți timp pentru a-ți trage respirația dacă ai mers prea repede. Nu este nevoie să pui lucrurile pe hold în timpul acestui ciclu retrograd care durează până pe 4 februarie, dar este mai bine să revizuiești, să te reîntorci la idei mai vechi și să te gândești la modul în care îți poți îmbunătăți viața. 

Pești
Astăzi, Jupiter devine retrograd în sectorul tău de casă și familie. Este o perioadă în care îți poți reevalua relațiile de familie și viața de acasă. Este timpul să-ți temperezi entuziasmul și să îți reconfigurezi prioritățile. Conexiunea cu ceilalți, în special cu cei dragi, este importantă acum. Revizuirea relațiilor familiale și căutarea de noi căi de a face ca acasă să fie un loc mai fericit și mai confortabil este o direcție bună. Tranzitele de astăzi îți aduc o capacitate crescută de a crea o atmosferă plăcută acasă și de a îmbunătăți confortul general al mediului tău.

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri