Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Construcţii şi Proprietăţi Închiriază case, vile, apartamente, duplexuri şi penthouse-uri în Herăstrău

Închiriază case, vile, apartamente, duplexuri şi penthouse-uri în Herăstrău

Pentru cei care încă nu şi-au găsit proprietatea de tip premium mult visată, care să le producă încă din prima clipă senzaţia unui cămin primitor pe care să-l poată numi cu drag ,,acasă, timpul nu este pierdut. În funcţie de propriul stil de viaţă, de nevoia de confort şi de preferinţele în materie de compartimentare.

Poţi opta fie pentru închirierea apartamentelor în Herăstrău, dar și case, vile, duplex-uri sau penthouse-uri impozante, cu terase spaţioase spectaculoase, care prin prisma amenajării, sunt funcţionale indiferent de anotimp. Acum te poţi bucura de privilegiul de a deveni chiriaşul unei locuinţe extravagante în zona boemă Herăstrău, fiind în acelaşi timp aproape de tot ceea ce contează pentru tine şi pentru familia ta, începând de la parcul cu acelaşi nume unde să te aventurezi ori de câte ori simţi nevoia şi până la ambasade sau artere principale ale capitalei, precum Şoseaua Nordului.

Calitate, lux, rafinament şi bun gust – acestea sunt cele mai reprezentative cuvinte pentru imobilele situate în această zonă rezidenţială. La toate acestea se adaugă şi articolele de mobilier ultra-moderne, atent alese şi dispuse într-un stil unitar, alături de nuanţele preponderent neutre, cu accente discrete de culoare. Totodată, camerele înalte şi spaţioase, alături de lumina naturală care pătrunde în orice colţ al locuinţei prin intermediul spaţiilor vitrate generoase,  sunt cele care îţi vor garanta sentimentul de spaţialitate şi vor menţine echilibrul maxim între confort şi eficienţă la orice oră din zi sau din noapte.

Nimic nu poate fi mai plăcut şi mai practic decât să ai acces atât la zone de socializare sau de lucru, cât şi la zone dispuse într-un cadru intim, toate într-un singur loc, aşa cum este valabil în cazul acestor imobile din Herăstrău. Şi asta datorită compartimentării strategice şi inteligent proiectate, care îţi permite să poţi utiliza spaţiul pe care-l ai la dispoziţie la capacitatea sa maximă, în timp ce te bucuri de toată libertatea de mişcare de care ai nevoie.

De asemenea, arhitectura unică, design-ul interior şi exterior în ton cu tendinţele actuale, finisajele de top şi dotările de ultimă generaţie, constituie cele mai importante criterii pentru care merită să alegi o proprietate aici, unde să te simţi pe deplin relaxat şi în siguranţă şi unde să te refugiezi în fiecare zi, departe de haosul cotidian obişnuit.

Îndrăzneşte să-ţi transformi visul în realitate şi dă startul unei experienţe excentrice, alegând tipul de proprietate din Herăstrău care se pliază întru-totul pe gusturile tale, alături de agenţia imobiliară Nobileo.

 

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri