Jurnalul.ro Cultură Teatru Întâlniri teatrale memorabile la TEATRUL GODOT  

Întâlniri teatrale memorabile la TEATRUL GODOT  

de Magdalena Popa Buluc    |   

Cel mai eclectic pol al vieţii culturale a capitalei, TEATRUL GODOT din PALATUL BRAGADIRU vă invită în această săptămână la întâlniri teatrale memorabile, dar şi la concerte de pe cât de inedite pe atât de captivante

Programul săptămânii în curs este următorul:

 

  • 17 & 18 septembrie, ora 20:00 - De treci Codrii

Musicalul „De treci codrii”, cea mai nouă producție, în colaborare cu Teatrul Andrei Mureșanu, revine pe scena Godot. Spectacolul reunește actori de renume și tinere talente, oferind o viziune proaspătă și fascinantă asupra celor mai îndrăgite basme românești.

  • 19 septembrie, ora 20:00 - When Violin meets Guitar

Cu Natalia Pancec la vioară și Emilian Florentin Gheorghe la chitară, veți trăi o experiență muzicală de neuitat, plină de virtuozitate și pasiune. Rock, balade și Anotimpurile lui Vivaldi se întâlnesc într-un spectacol inedit, care vă va captiva trupul, sufletul și mintea!

  • 20 septembrie, ora 20:00 - Mara & Caue cântă Elis & Tom feat. Alexandru Olteanu

Mara Halunga și Cauê De Marinis aduc pe scena Teatrului Godot concertul „Mara & Cauê cântă Elis & Tom”, un omagiu adus albumului „Elis & Tom” lansat în 1974. Recitalul include interpretarea integrală a albumului, alături de alte piese compuse de Tom Jobim și interpretate de Elis Regina.

  • 22 septembrie, ora 20:00 - Double Fiesta – în cadrul Festivalului Fringe

Prezentat în cadrul Festivalului Fringe, Double Fiesta reunește 16 studenți ai U.N.A.T.C într-un spectacol de teatru fizic, creat de Andrea Gavriliu. Bazat pe un material coregrafic elaborat, spectacolul oferă o călătorie vibrantă de la sobrietate la transă, transformând fiecare moment într-o adevărată sărbătoare.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

 

 

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri