Jurnalul.ro Timp liber Monden Ioana Lee, apariție de Oscar

Ioana Lee, apariție de Oscar

Una dintre cele mai rafinate și elegante apariții din showbiz-ul românesc, scriitoarea Ioana Lee a avut o apariție cu adevărat spectaculoasă în cadrul emisiunii ”Totul despre dragoste” de la Antena 1.

Vedeta  a strălucit într-o rochie demnă de Gala Premiilor Oscar,  creație a designerului Nicoleta Negură. Ioana a purtat o rochie lungă,  în nuanțe de auriu, cu voal, tul și broderii speciale, ce i-a pus în valoare trupul frumos sculptat. 

Scriitoarea și-a dorit să poarte o ținută atât de specială având în vedere faptul ca subiectul emisiunii de televiziune a fost viața sa din timpul și după căsnicia cu aristocratul japonez Ken Kurosawa (Nitobe). În cadrul emisiunii ”Totul despre dragoste”, unde a participat și Florentina Mușat, redactor șef al Revistei Avantaje, s-a înregistrat și o premieră: actualul soț al Ioanei a apărut pentru prima oară în cadrul unui program tv din România. 

”A fost o bucurie să creez această rochie pentru Ioana, ea având o siluetă perfectă, stil și atitudine. Ioana mizează mult pe naturalețe și are un stil personal de a purta ținutele, ducând rolul de a fi femeie la nivel de artă”, a mărturisit tânăra designeriță Nicoleta Negură (30 de ani) din Piatra Neamț. Diana Dumitrescu sau cântăreața Alexandra Ușurelu sunt alte artiste celebre ce poartă cu drag ținutele create de Nicoleta Negură. 

 

 

Subiecte în articol: Ioana Lee
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri