Jurnalul.ro Ştiri Externe Kate Middleton revine în public, arătând „fericită și relaxată"

Kate Middleton revine în public, arătând „fericită și relaxată"

de Redacția Jurnalul    |   

După controversa fotografiilor trucate și speculațiile legate de starea sa de sănătate, Kate Middleton a fost văzută în public pentru prima dată în Windsor. Martorii spun că prințesa de Wales a apărut „fericită, relaxată și sănătoasă" la o plimbare cu soțul ei, prințul William.

De data aceasta ar fi fost văzută într-o formă mai bună într-un magazin din Windsor, alături de soțul ei, prințul William.

Cei care au fost acolo au fost cu toții de acord: Kate Middleton părea „fericită, relaxată și sănătoasă" la prima ei apariție publică în Windsor, duminică, 17 martie, conform The Sun . Prințesa de Wales ar fi ieșit la o plimbare cu soțul ei, prințul William, și cei trei copii ai lor, la mică distanță de casa lor de la Adelaide Cottage.

Ulterior, cuplul a făcut o oprire, de data aceasta în doi, la magazinul Windsor Farm Shop.

Apariția are loc într-un moment în care familia Cambridge este încă tulburată de afacerea fotografiilor trucate. Kate Middleton a împărtășit un portret de familie pe 10 martie, pentru a marca Ziua Mamei. Trucată în mai multe locuri, fotografia a stârnit rapid întrebări și a dus la teorii aprinse despre starea ei de sănătate și posibilitatea unui divorț.

Sâmbătă, Sunday Times a relatat că cei doi soți erau „supărați" de speculațiile despre căsătoria lor, iar zvonurile au fost respinse de către cei din Windsor.

Kate Middleton a fost văzută ultima dată în public pe 25 decembrie, în timpul sărbătorilor de Crăciun, la tradiționala slujbă de Crăciun de la Sandringham. Spitalizată la Londra la 16 ianuarie 2024 pentru o intervenție chirurgicală abdominală, ea nu și-a reluat de atunci angajamentele oficiale, fiind nevoită să rămână în convalescență timp de mai multe luni. Palatul Kensington anunțase că ea nu își va relua atribuțiile până la Paște.

(sursa: Mediafax)

 

Subiecte în articol: kate middleton poze public
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri