Jurnalul.ro Ştiri Observator Kelemen Hunor: Recomand tuturor să meargă la vaccinare

Kelemen Hunor: Recomand tuturor să meargă la vaccinare

Vaccinarea este singura cale prin care putem să ieșim din logica pandemiei, spune Dan Barna după ce s-a vaccinat, în timp ce Kelemen Hunor dă asigurări că vaccinarea nu prezintă niciun pericol: „E un vaccin modern, de tip nou”.

„Pentru ca România să reintre într-o logică firească și într-o logică de sănătate publică, recomand tuturor să se înscrie și să meargă să se vaccineze. E singura cale prin care putem să ieșim din logica pandemiei. Vaccinul e sigur, vaccinul e necesar”, a spus Dan Barna, după ce s-a vaccinat.

La rândul său, celălalt vicepremier, Kelemen Hunor, spune că prin vaccinare România poate depăși această etapă a pandemiei.

„Încet-încet putem reveni la viața noastră normală, de aceea recomand tuturor să meargă la vaccinare. Nu există niciun pericol. E un vaccin modern, de tip nou”, adaugă Kelemen Hunor.

Ministrul de Interne, Lucian Bode, afirmă că s-a vaccinat „având un sentiment de încredere în știință, încredere că suntem pe drumul cel bun”.

Vicepremierii și miniștrii Cabinetului Cîțu se vaccinează împotriva COVID-19 miercuri, la Spitalul Universitar de Urgență Militar ”Dr. Carol Davila”. Primii sosiți au fost ministrul de Interne, Lucian Bode, vicepremierii Kelemen Hunor și Dan Barna și ministrul de Finanțe, Alexandru Nazare.

 

Subiecte în articol: kelemen hunor
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri