Jurnalul.ro Timp liber Next Star. Cătălin Moroșanu, bătut de un copil de 5 ani care face kickboxing: "Ai fost ca o adevărată fiară în ring"

Next Star. Cătălin Moroșanu, bătut de un copil de 5 ani care face kickboxing: "Ai fost ca o adevărată fiară în ring"

Diseară, de la ora 20.30, în prima ediie a celui de-al aptelea sezon “Next Star”, vine Nick Angelo, un copil de cinci ani, care face kickboxing de performană.

Nick este singurul român care face performană în kickboxing la vârsta lui”, precizează prezentatorul Dan Negru.

Pe ringul amenajat pe scenă special pentru el, putiul – care a început antrenamentele pentru acest sport acum doi ani - va face o demonstraie de kickboxing, în prezena antrenorului său, Adrian Mihai, a unor ring-announceri ai competiiilor de gen i a invitatului special, Cătălin Moroanu. Iar momentul său va fi unul spectaculos.

Ai fost ca o adevărată fiară în ring, ai fost determinat i concentrat, apreciază Alina Eremia de la masa juriului. De altfel, la un moment dat, chiar i invitatul special Cătălin Moroanu primete de la micul Nick o lovitură de picior care îl va lua sprin surprindere.

Cum va reaciona Cătălin Moroanu, telespectatorii Antenei 1 vor vedea joi, 15 septembrie, de la ora 20.30, în premiera noului sezon “Next Star”.

 

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri