Jurnalul.ro Sport Fotbal international Neymar a înscris unicul gol din Le Classique. PSG - Marseille 1-0

Neymar a înscris unicul gol din Le Classique. PSG - Marseille 1-0

Paris Saint-Germain și Olympique Marseille sau confruntat duminică seara în Ligue 1, în cel de al 4-lea derby european al zilei, după cele din Germania, Spania și Anglia, într-o partidă din etapa a 11-a. PSG s-a impus la limită, în timp ce OM a terminat meciul în 10 oameni.

Clasigul derby francez dintre Paris Saint-Germain și Olympique Marseille s-a încheiat cu câștig de cauză pentru parizieni, care au dominat în general majoritatea momentelor de joc, fără însă să reușească să fie mai eficientă la finalizare.

Toate cele trei staruri din atacul lui PSG au avut șansa de a marca, însă doar Neymar a zguduit plasa porții, după o pasă a lui Mbappe, în primul minut suplimentar de joc al primei reprize.

Totuși, Hakimi a fost cel care ratase în minutul 5, cea mai mare ocazie a lui PSG, din poziție unu la unu cu portarul Lopez. Messi a ratat și le milimetric deschiderea scorului, cu un șut în bară, din lovitură liberă.

Oaspeții au deschis lista ocaziilor de poartă din repriza secundă, când Clauss, rămas singur cu Donnarumma, a șutat direct în portarul italian.

În minutul 73, OM a rămas în 10 oameni, Gigot fiind eliminat direct, pentru o itrare dură la Neymar, ceea ce a făcut ca meciul să se încheie cu victoria lui PSG.

Parisienii rămân neînvinși, cu 9 victori și 2 remize, acumulând 29 de puncte, în timp ce Marseille e pe 4, cu 23 de puncte, după două înfrângeri consecutive.

(sursa: Mediafax)

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri