Jurnalul.ro Ştiri Observator Nicușor Dan: Piedone și gașca au votat fără să clipească pentru construcția a cinci imobile de 35 de etaje

Nicușor Dan: Piedone și gașca au votat fără să clipească pentru construcția a cinci imobile de 35 de etaje

de Redacția Jurnalul    |   

Cristian Popescu Piedone și gașca de consilieri de la Sectorul 5 au votat fără să clipească pentru construcția a 5 imobile de 35 de etaje fiecare pe Șoseaua Progresului, afirmă primarul general al Capitalei, Nicușor Dan. El anunță că se va adresa instanței.

„Cristian Popescu Piedone și gașca de consilieri de la Sectorul 5 au votat fără să clipească pentru construcția a 5 imobile de 35 de etaje fiecare pe Șoseaua Progresului”, scrie pe Facebook Nicușor Dan.

El prezintă pașii juridici pe care o să-i urmeze.

„Vom trimite o adresă Prefectului București în care îi solicităm să nu avizeze pentru legalitate Planul Urbanistic de Detaliu Progresului 48-80. Dacă Prefectul validează documentul, îl vom acționa în judecată. Indiferent de decizia Prefectului, vom ataca în instanță PUD-ul. Vom sesiza Inspectoratul de Stat în Construcții (ISC) să verifice proiectul. Dacă nu o va face în termen de 30 de zile de la sesizare, vom acționa în instanță ISC. Din experiența de până acum cu ISC, sunt convins că nu va face verificările cerute”, încheie Dan.

El a fost, marți, la Primăria Sectorului 5 și le-a cerut consilielor locali să nu aprobe PUD-ul care ar permite construirea unor blocuri turn de 35 de etaje pe Șoseaua Progresului.

(sursa: Mediafax)

 

Subiecte în articol: nicusor dan bloc piedone gasca
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri