Jurnalul.ro Ştiri Locale Nu există blocaje în sectorul 4, până la această oră

Nu există blocaje în sectorul 4, până la această oră

În sectorul 4 se circulă în condiţii de iarnă şi nu există blocaje cauzate de ninsoare, a precizat vineri primarul Daniel Băluţă. 

"Colegii mei din Primărie sunt pe teren încă de ieri seară pentru combaterea efectelor ninsorii abundente care s-a abătut asupra Capitalei. Acţionăm în continuare cu toate utilajele şi dotările disponibile şi pot să vă confirm că în sectorul 4 se circulă în condiţii de iarnă, dar nu există blocaje cauzate de ninsoare. Din păcate, viscolul ne pune probleme, însă vă garantez că toţi angajaţii ADP Sector 4 şi REBU sunt în continuare la datorie pentru a limita efectele codului portocaliu de ninsori emis de ANM", a menţionat Băluţă, pe pagina sa de Facebook. 

La rândul său, primarul sectorului 6, Gabriel Mutu, a informat, pe Facebook, că persoanele fără adăpost sunt găzduite fără restricţii în centrele sociale pe perioada sezonului rece. Potrivit acestuia, agenţii Poliţiei Locale Sector 6 vor patrula în această perioadă pe străzi pentru a identifica persoanele fără adăpost care pot fi afectate de temperaturile scăzute, scrie Agerpres

Şi primarul sectorului 1, Dan Tudorache, le-a cerut cetăţenilor să sune la dispeceratul Poliţiei Locale Sector 1 - 021.9540 pentru orice problemă. El a precizat că acest număr funcţionează în regim non-stop. Tudorache a cerut să se semnaleze şi cazurile de cetăţeni ai sectorului 1, aflaţi singuri şi în incapacitate locomotorie, pentru ca aceştia să primească ajutorul de care au nevoie. Edilul sectorului 1 a adăugat că eventuale evenimente nesoluţionate de call-center îi pot fi semnalate şi lui pe Facebook. 

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri