Jurnalul.ro Cultură Muzica Oasis a adăugat două concerte în turneul său de reunire datorită cererii ''fenomenale'' din partea publicului

Oasis a adăugat două concerte în turneul său de reunire datorită cererii ''fenomenale'' din partea publicului

de Redacția Jurnalul    |   

Oasis a anunţat miercuri două concerte suplimentare la Londra în turneul său din Marea Britanie şi Irlanda ce va marca reunirea trupei, datorită cererii "fenomenale" din partea fanilor, care îşi doresc cu disperare să vadă această formaţie cântând live pentru prima dată după o pauză de 15 ani, informează Reuters.

Trupa Oasis, al cărei album de debut, "Definitely Maybe", a fost lansat în urmă cu 30 de ani, s-a destrămat în 2009 atunci când chitaristul şi compozitorul său principal, Noel Gallagher, a anunţat că nu mai poate lucra cu fratele său mai tânăr, Liam, solistul principal al formaţiei, după o serie de dispute publice între cei doi fraţi.

Formaţia britanică a anunţat iniţial 14 concerte în acest turneu, primul spectacol urmând să aibă loc la Cardiff în iulie 2025, urmat de show-uri la Manchester - oraşul în care acest grup s-a format în anul 1991 -, Londra, Edinburgh şi Dublin.

Oasis a adăugat trei concerte în Regatul Unit săptămâna trecută, cele trei spectacole fiind programate la Manchester, Londra şi Edinburgh. Miercuri, formaţia a adăugat alte două concerte la Londra, potrivit unui mesaj publicat pe contul său de pe reţeaua de socializare X.

Mii de fani au aşteptat ore întregi la cozi virtuale la sfârşitul săptămânii trecute pentru a cumpăra bilete la aceste concerte, însă au descoperit destul de repede că preţurile au fost majorate ca parte a unei scheme de "tarifare dinamică".

Într-o declaraţie emisă pentru PA Media şi citată de BBC, trupa Oasis a declarat că deciziile privind biletele şi preţurile acestora reprezintă responsabilitatea promotorilor şi a echipei de management.

Mulţi fani care au aşteptat peste trei ore crezând că vor plăti tariful anunţat iniţial de 148,50 lire sterline (195,10 dolari) au ajuns să plătească mai mult decât dublu, 355,20 lire (467,33 de dolari).

AGERPRES

Subiecte în articol: oasis concerte turneu londra
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri