Jurnalul.ro Ştiri Politică Orban condiționează apariția la dezbaterile electorale. Reacția lui Firea

Orban condiționează apariția la dezbaterile electorale. Reacția lui Firea

de Antena 3    |   

Candidatul PNL la alegerile pentru Primăria Capitalei, Ludovic Orban, o provoacă pe candidata PSD, Gabriela Firea, și a spus că el se gândește să nu participe la nicio dezbatere televizată, decât dacă social-democrata își va prezenta scuze pentru afirmațiile din campania la alegerile prezidențiale.

Liberalul a reamintit că, în campania electorală prezidenţială cei din PSD "au aruncat găini vii şi moarte în curtea PNL", l-au calomniat pe Klaus Iohannis că a făcut trafic de copii, că nu e potrivit pentru funcţia de preşedinte pentru că nu are copii (afirmaţie făcută de Gabriela Vrânceanu Firea -n.r.), şi că va tăia pensiile.

Astfel, "cer preşedintelui PSD, Liviu Dragnea, şi candidatului PSD (Gabriel Vrânceanu Firea – n.r.) să ceară public scuze românilor. Îi avertizez că eu nu am de gând să tolerez obişnuita lor campanie murdară", a spus Orban.

Reacția lui Firea: Orban fuge de o întâlnire cu mine

”Am constatat cu amuzament că bărbația omului politic Ludovic Orban a ținut până a intrat in competiție cu o femeie (...) Iată că a venit și cineva față de care nu mai are argumente”, a spus Gabriela Firea, duminicî, într-o intervenție telefonică la emisiunea Ediție de week-end, de la Antena 3.

Cât despre scuze, Firea a motivat că acelea ”au fost afirmații din campanie” și, mai mult, ea susține că și-a prezentat scuze persoanal pentru lucrurile care au deranjat.

Mai multe declaratii & VIDEO, pe antena3.ro

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri