Jurnalul.ro Timp liber Casa (P) Echipați-vă căminul adecvat temperaturilor scăzute, cu centrale sau termoșeminee de la fornello.ro

(P) Echipați-vă căminul adecvat temperaturilor scăzute, cu centrale sau termoșeminee de la fornello.ro

La sfârșitul unei zile încărcate, multe persoane își caută refugiul acasă pentru a se odihni și a-și  încărca bateriile, pentru a face față noilor provocări. Siguranța și confortul reprezintă două dintre criteriile definitorii care pot transforma o simplă casă într-un cămin. Alături de elementele decorative care oferă confortul psihic, este absolut necesară încălzirea locuinței. Căldura casei este importantă atât pentru sănătatea dumneavoastră, cât și pentru starea emoțională.

Zilele friguroase și înnorate pot influența deseori starea într-o manieră negativă. De aceea, este nevoie să vă echipați cu piese vestimentare groase, dar și casa cu sisteme de încălzire de calitate. Una dintre soluțiile pe care Fornello v-o propune în acest sens constă în alegerea unui produs din gama de centrale si termoseminee pe lemn, care vă poate oferi confortul de care aveți nevoie.

 

Soluții împotriva frigului: termoșemineele sau centralele

 

Montarea unui termoșemineu poate încălzi încăperea în care se află și camerele învecinate prin intermediul apei calde furnizate prin radiatoare. Designul pe care îl are creează o atmosferă plăcută, desprinsă din povești, datorită ușii de alimentare din sticla termorezistenta, care vă permite să vizualizați focul. Dincolo de aspectul deosebit și efectul relaxant, accesul ușor la foc și posibilitatea de a monitoriza flăcările simplifică procesul de menținere a focului aprins.

 

Tehnologia avansată de fabricație și calitatea materialelor utilizate, conferă siguranța și eficiența  produsului. Funcționarea termostatului este posibilă prin aprinderea focului cu lemne sau brichete de lemn. Modelele disponibile pe fornello.ro sunt variate, pentru a vă oferi posibilitatea de a alege termoșemineul potrivit nevoilor dumneavoastră.

 

Pachetul Fornello Avanos

 

Una dintre variantele pe care o puteți achiziționa este pachetul FORNELLO AVANOS 32 kw Bordeaux pe combustibil solid, care conține temoșemineul, pompa de circulare, boilerul termoelectric 100L, vasul de expansiune, kitul destinat montajului și un coș de inox.

 

Cu excepția rolului de încălzire, acest model de termoșemineu vă oferă și posibilitatea de a găti, fiind prevăzut cu un cuptor pentru coacere, dar și o plită din fontă. Astfel, atmosfera de poveste datorată imaginii focului va fi completată cu mirosul îmbietor al rețetelor gătite pe plită. Temoșemineul poate funcționa pe baza combustibilului solid, mai exact, pe lemn, cărbune sau brichete. Puterea termică variază în funcție de tipul de combustibil ales:

 

  • lemn - 20 kw (putere dată în apă 16 kw, iar în aer 4 kw);
  • brichete - 21 kw (putere dată în apă 17 kw, iar în aer 4 kw);
  • cărbune 32 kw (putere dată în apă 26 kw, iar în aer 6 kw).

 

În cazul în care doriți să vă încălziți casa cu o variantă eco-friendly, Fornello vă oferă varianta achiziționării unui termoșemineu sau a unei centrale pe peleți. Spre exemplu, pachetul centralei GT 30 Standard vă oferă beneficii precum curățarea automată a arzătorului de peleți, posibilitatea de a aprinde centrala automat, de a controla ușor temperatura emisă și de a programa temporizatorul pe ore sau zile, compensarea temperaturii exterioare etc. Pachetul include următoarele elemente:

 

  • pompa de circulațe Wilo Yonos Para;
  • vas de expansiune;
  • valvă de încărcare;
  • supapă de descărcare;
  • supapă de siguranță;
  • presostat apă;
  • manometru;
  • conexiuni electrice rapide;
  • display electronic;
  • buncăr de peleți;
  • suport centrală care facilitează transportul și poziționarea acesteia.

 

Alte produse pe care le găsiți pe fornello.ro

 

De asemnea, pe fornello.ro puteți achziționa și alte produse destinate locuinței dumneavoastră precum sobe pe lemne, sisteme și panouri solare, boilere de perete, boilere de sol, puffere, centrale mixte, aeroterme, calorifere electrice, obiecte sanitare, pompe de apă, sisteme de filtrare a instalațiilor, produse de bricolaj etc.

 

În plus, Fornello vă oferă posibilitatea de a achiziționa materialele necesare pentru proiectul dumneavoastră la un preț mai bun. Mai exact, completați un formular de de solicitare ofertă, trimiteți o poza cu necesarul sau o arhivă cu planul casei, iar în urma solicitării, vă vor calcula o ofertă personalizată și vă vor contacta pentru a confirma și stabili detaliile finale.

 

Contact:

 

office@conbetaconstructii.ro 

+40 (337) 401 310 

 

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri