Jurnalul.ro Ştiri Locale Declaraţiile halucinante ale unui pastor din Bihor care s-a lăudat că a agresat o fată de 12 ani

Declaraţiile halucinante ale unui pastor din Bihor care s-a lăudat că a agresat o fată de 12 ani

de Redacția Jurnalul    |   

Declaraţii şocante făcute de un pastor din Bihor, în timpul unei emisiuni online! Bărbatul s-a lăudat că a agresat şi că a ameninţat o copilă de 12 ani care i-a făcut o farsă.

Într-un podcast online, bărbatul o numeşte pe copilă "o spurcăţenie" care "zâmbea ca o satană", pe care a urmărit-o şi a prins-o de gât "până când s-a bulbucat", iar apoi a ameninţat-o că dacă nu se cuminţeşte "vin şi te tranşez bucăţi, tot la kilogram". "Tre să-nţelegi că eu pentru tine-s moartea", i-ar fi spus pastorul bisericii Sfânta Treime din Beiuș.

Lăudându-se pentru modul în care o pune la punct, Vladimit Pustan (56 de ani) relatează că se afla într-un restaurant cu familia fetei, venită din străinătate, iar părinţii se declarau "terorizaţi de fată".

"Stând cu ei la masă la restaurant, tot am vorbit despre domnul Isus Cristos. Ea, de exemplu, tot lua câte o bucată de pâine şi o arunca tot la taică-său în ochi, făcea cocoloşi şi îi dădea la taică-său în cap. Când se plictisea, o lua pe maică-sa şi îi dădea în cap.

Eu deja fierbeam, ştii cum fierbe ceaiul în ibricele ruseşti? Amu deja eram ca la desenele animate, sunt taurii ăia care scot aşa pe (nas fum n.r.).

Ce-o făcut, mă, spurcăţenia aia? Ea mânca îngheţată. Mi-a băgat globul de îngheţată în tenişi. Ea se tot uita către mine şi zâmbea ca o satană. Când mi-am băgat piciorul în tenis am simţit instantaneu. N-am zis nimic", a povestit pastorul potrivit Ebihoreanul.

rapid

Subiecte în articol: pastor bihor agresiune fata
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri