Jurnalul.ro Timp liber Monden Paula Chirilă, vacanță plină de aventuri, în Grecia

Paula Chirilă, vacanță plină de aventuri, în Grecia

Ce-a de-a patra ediie a show-ului ”Aventură cu 4 stele”, care va fi difuzată luni i mari de la 20.30, la Antena1, are ca protagoniti patru personaje puse tot timpul pe otii. Paula Chirilă, Daniela Crudu, Augustin Viziru i Daniel Max Dragomir au avut parte în Grecia de o aventură pe care, cu sigurană, n-o vor putea uita.

Îndrăgita actriă Paula Chirilă s-a bucurat, după cum ea însăi povestete, de o vacană complet neobinuită, plină de peripeii i de experiene unice.

Ea a savurat fiecare clipă, în ciuda faptului că a fost nevoită să facă faă unor probe deloc uoare i să muncească din greu pentru a se bucura de condiiile de lux destinate învingătorilor concursurilor din show.

Dei a jucat foarte multe roluri de-a lungul carierei sale de actriă, cel de barmaniă în Grecia nu îl experimentase încă. Provocarea a fost să prepare băuturi pentru clienii unui bar plin de turiti i una dintre băuturile care i-au ieit de minune a fost celebrul i apreciatul mojito.

”În fiecare zi se întâmplau o mulime de lucruri i fiecare experienă o depăea pe cea anterioară i îmi depăea i mie ateptările. Am i muncit mult, dar a fost i foarte frumos. I-am cunoscut pe Daniela Crudu, pe Max Dragomir i pe Augustin Viziru aa cum nu-i tiam. Am făcut împreună o gasca foarte faină. M-am distrat foarte tare”, povestete Paula Chirilă.

De ce surprize a avut parte i cum a decurs aventura din Grecia a Paulei Chirilă i a colegilor ei de filmări, telespectatorii Antena1 vor vedea luni i mari, de la 20.30.

 

 

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri