Potrivit HealthyFoodHouse.com, crema pentru cafea pe bază de ulei de cocos poate transforma cafeaua nu doar într-o băutură foarte sănătoasă, ci și într-o soluție pentru accelerarea proceselor metabolice.
Ingrediente:
Metodă de preparare:
Tot ce trebuie să faceți este să amestecați ingredientele într-un bol până când obțineți o mixtură omogenă, pe care ulterior o veți depozita într-un borcan la rece.
Utilizare:
Preparați-vă cafeaua ca de obicei și cât este încă fierbinte, adăugați una, două linguri de „cremă”. Amestecați bine timp de cinci secunde, iar cafeaua dumneavoastră sănătoasă este gata!
Efectele:
Uleiul de cocos este atât de benefic grație conținutului ridicat de acizi grași de lanț mediu. Studiile au arătat că aceste grăsimi cresc capacitatea organismului de a arde calorii cu 5%, adică aproximativ 120 calorii.
Explicația este că acizii grași de lanț mediu sunt utilizați imediat ce sunt ingerați, rezultatul fiind un metabolism accelerat.