Jurnalul.ro Ştiri Politică Piedone către Dan: „Ți-ai permis să jignești românii creștini ortodocși care nu sunt ca tine”

Piedone către Dan: „Ți-ai permis să jignești românii creștini ortodocși care nu sunt ca tine”

de Redacția Jurnalul    |   

„Ți-ai permis să jignești românii creștini ortodocși care nu sunt ca tine, dar cred în Bunul Dumnezeu, participă la Sfânta Slujbă de Înviere, iau Lumină Sfântă pentru acasă și rostesc bucuroși < Hristos a Înviat! > și < Adevărat a Înviat! >”, îi transmite Cristian Popescu Piedone lui Nicușor Dan.

„Hristos a Înviat, nicușor! Liniștește-te, nu trebuie să spui

Potrivit acestuia, Nicușor Dan a adresat, „în bătaie de joc”, „un mesaj grăbit și fad”, ca să pară că îi pasă, „lângă care ai atașat o fotografie care ilustrează un articol de cancan despre Paștele anului… 2014!”.

„Te-a dat de gol fotografia pe care scrie mare,

Nicușor Dan a postat, duminică, un mesaj pe Facebook, alături de o poză, cu mesajul „Să ne bucurăm împreună de lumina Învierii și să nu uităm de lumina din noi”.

Un utilizator Facebook îl apostrofează pe Piedone, spunând că nici în zi de Paști nu se potolește, în timp ce altul îi transmite că își face campanie „lovind și vorbind urât” despre contracandidatul său, în loc să vorbească despre sine și despre ceea ce ar face dacă ar fi votat: „mi se pare urât, extrem de urât”.

(sursa: Mediafax)

 

Subiecte în articol: piedone nicusor dan atac
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri