Jurnalul.ro Ştiri Locale Ploiești: Studenții sunt furați la cântar la cantina Universității de Petrol și Gaze

Ploiești: Studenții sunt furați la cântar la cantina Universității de Petrol și Gaze

Într-o postare făcută publică pe un grup de socializare, un student al Universitatii de Petrol și Gaze din Ploiești, denunță faptul că mâncarea achitată nu are gramajul indicat în meniu, deși plata se face conform acestuia.


”Gramajul corect pentru cartofi e de 200 g pentru care am plătit 2,5 lei, după cântărire porția de cartofi din farfurie cântărea 110 grame. Pieptul de pui la gramajul indicat la cantină trebuie să fie de 90 grame, pentru care am plătit 4,3 lei, iar acesta la cântărire avea 60 grame, bătaie de joc” scrie Bogdan Albu, într-o postare pe Facebook.


Administratorul cantinei din incinta Universității de Petrol și Gaze, Constantin Stoica, a declarat că este la curent cu incidentul relatat pe Facebook, iar măsurile nu vor întârzia să apară. Acesta sfătuiește studenții care sesizează astfel de inadverdențe să verifice gramajul mâncării prin intermediul cântarului pe care îl au la dispoziție în cantină și să noteze în caietul pus la dispoziție ce nereguli constată. Totodată aceștia trebuie să precizeze și ziua în care se întâmplă astfel de neregului, ca să se poate lua măsuri.

Sursa: observatorulph.ro

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri