Jurnalul.ro Ştiri Vremea PROGNOZA METEO - Cum va fi vremea pe 6, 7 şi 8 iulie 2016

PROGNOZA METEO - Cum va fi vremea pe 6, 7 şi 8 iulie 2016

Vremea va fi răcoroasă într-o bună parte a ţării. În vest şi în nord temperaturile maxime sar timid de 20 de grade, în timp ce în extremitatea sudică şi pe litoral temperaturile vor fi mai mari, apropiindu-se de valoarea de 30 de grade Celsius. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în Muntenia, Dobrogea şi sudul Moldovei, dar şi la munte, unde vor cădea ploi de scurtă durată însoţite de descărcări electrice. În restul teritoriului, precipitaţiile pot apărea doar cu totul izolat. Vântul va sufla slab până la moderat, cu unele intensificări în vestul ţării.


Joi

Minima: 7

Maxima: 30

Vreme răcoroasă în vestul şi nordul ţării, unde temperaturile nu sar peste 25 de grade şi ceva mai ridicată în Câmpia Română şi pe litoral. În timpul zilei pot cădea averse de ploaie însoţite de descărcări electrice în sudul şi estul ţării şi la munte şi doar local în rest.

Vineri:

Minima:12

Maxima: 30

Temperaturi în uşoară creştere faţă de ziua precedentă. Seara şi noaptea va ploua în nord-vestul ţării. Precipitaţii izolate pot apărea şi în restul ţării, însoţite de descărcări electrice, însă cantitatea de apă va fi nesemnificativă. Maxima ajunge la 30 de grade.

Sâmbătă:

Minima: 10

Maxima: 31

Vremea continuă să se încălzească uşor în cea mai mare parte a teritoriului. Temperaturile maxime se învârt în jurul valorii de 30 de grade Celsius. Ploile vor cădea doar izolat, în timpul zilei. Seara, însă, norii se adună în regiunile din nord-vest unde pot apărea furtuni.

Temperaturi în principalele oraşe:

Bucureşti 27

Craiova 22

Timişoara 26

Sibiu 21

Suceava 21

Galaţi 27

Constanţa 29

Cluj-Napoca 23

Bacău 26

Baia Mare 24

Iaşi 23

Oradea 25

Reşiţa 23

Piteşti 27

Braşov 22

 

Ora la care răsare şi apune soarele:

Soarele răsare: 05:43

Soarele apune: 20:58

 

Presiunea atmosferică în mmHg: 757

Viteza vântului în km/h şi direcţia: 8 km/h (N-NE)

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri