Jurnalul.ro Ştiri Externe Putin despre scandalul divulgării de informații ultrasecrete de către Trump: Schizofrenie politică

Putin despre scandalul divulgării de informații ultrasecrete de către Trump: Schizofrenie politică

Vladimir Putin califică ultimele relatări despre dezvăluirea de secrete militare făcute de Donald Trump părții ruse drept ”schizofrenie politică”, în timpul unei conferințe de presă cu premierul italian, Paolo Gentiloni.

Liderul de la Moscova mai spune că este dispus să ofere Senatului și COngresul transcriptul conversației dintre Trump și Lavrov.

Iuri Ușakov, asistent în cadrul Kremlinului, a venit cu o clarificare în care explică faptul că dialogul din Biroul Oval nu a fost înregistrat audio ci doar transcrierea.

Aceste reacții vin după ce Washington Post a publicat un articol în care se susține faptul că Trump i-ar fi dezvăluit lui Serghei Lavrov informații secrete.

Vladimir Putin a mai spus că: ”cei care vor să destabilizeze politica internă a SUA folosindu-se sloganuri anti-ruse ori nu înțeleg ce se întâmplă sunt foarte proști ori înțeleg și atunci aceștia sunt oameni foarte periculoși și corupți.

Liderul rus a mai spus că această chestiune este o problemă internă a SUA și a mai adăugat în glumă că și el i-a dezvăluit premierului italian câteva secrete.

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri