Jurnalul.ro Timp liber Monden Răzvan și Dani fac festin culinar de Sărbători

Răzvan și Dani fac festin culinar de Sărbători

JURNALUL: Cum obișnuiți să vă petreceți Sărbătorile de iarnă?

Răzvan: De 10 ani, de Crăciun spunem „Bună dimineața!” la Antena 1, aşa că pe acesta îl petrec cu echipa de la „Neatza”. Vlăduț găteşte senzaţional, Flavia e specialistă la despachetat cadouri, Dani se ocupă de decoraţiuni, Amalia asortează bradul conform ultimelor trenduri, iar Oprişan filmează totul pentru a1.ro. Reve­lionul mă prinde la Hotel Alpin, în Poiana Braşov, vorbind. Sunt tot la treabă, practic, pentru că îmi place să încep anul ocupat.

➤ S-a întâmplat să vă petreceți împreună Sărbătorile? Sau atunci luați vacanță unul de la altul?

Dani: De foarte mulţi ani nu ne mai facem concediile împreună, dintr-un motiv foarte simplu: n-am avea ce să ne mai spunem în ianuarie.

➤ Ce ne-ați pregătit în edițiile speciale din primele două zile de Crăciun?

Dani: Un festin culinar pentru care am deranjat toţi vecinii studioului, iar toate preparatele, pregătite special pentru acea zi de către bucătari de renume, sunt donate în scop caritabil. Am pregătit şi o cutie buclucaşă a lui Moş Crăciun, din care invitaţii îşi primesc cadou­rile, în funcţie de cât de cuminţi au fost în 2017. A doua zi de sărbătoare, îi invităm pe telespec­tatori să urmărească o punere în scenă a unor obiceiuri cât se poate de româneşti, dar şi genul ăla de petrecere cu neamurile care vin în vizită de Sărbători, deşi tu nu le-ai vrea la masa de Crăciun.

➤ Ce invitaţi speciali veţi avea?

Răzvan: Nicole Cherry, Alex Velea, Claudia Pavel, Theo Rose, Matteo, Rona Hartner.

➤ Ce planuri aveți în anul ur-mător atât pe plan personal, cât și profesional?

Răzvan: Să reînvăţ să schiez şi să facem cea mai tare petrecere la aniversarea a 10 ani de „Neatza cu Răzvan şi Dani” la Antena 1.

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri